Avtryckstagning och körsång
Igår var det dags att gå tillbaka till skolan igen. Det verkade som att alla hade haft det gött på praktiken så det var ju kul! Var på kliniken för att ta avtryck för bettskenor, åkte senare till labbet för att slå ut gipsmodeller vilka vi nästa vecka skall använda oss av när vi tillverkar bettskenor. Görr för alla som har det som får en egengjord, gratis!
Efter skolan cyklade jag hem och slängde ihop lite potatisplättar av helgens potatismos som blivit över. Fick skynda mig iväg sen igen för det var körövning i Immanuelkyrkan! Jag och Johanna gick dit och det verkade bra så vi ger det en chans! Älskar ju att sjugna så det blir nog bra.
I helgen tog jag och Veronica en härlig tur med hästarna! Ogillar älgjakten och en av aledningarna är att de tror att de äger hela skogen så det är ingen bra idé att rida där. De är ju helt galna.
Ät rätt glad just nu, får chansen att hålla på med två av mina största intressen. Hästar och sång. Så det skall man ju inte klaga på direkt!
Nu i veckan blir det en massa plugg och sen till helgen skall vi fira johanna! Blir en bra vecka.
Ett litet middagstips:
Efter skolan cyklade jag hem och slängde ihop lite potatisplättar av helgens potatismos som blivit över. Fick skynda mig iväg sen igen för det var körövning i Immanuelkyrkan! Jag och Johanna gick dit och det verkade bra så vi ger det en chans! Älskar ju att sjugna så det blir nog bra.
I helgen tog jag och Veronica en härlig tur med hästarna! Ogillar älgjakten och en av aledningarna är att de tror att de äger hela skogen så det är ingen bra idé att rida där. De är ju helt galna.
Ät rätt glad just nu, får chansen att hålla på med två av mina största intressen. Hästar och sång. Så det skall man ju inte klaga på direkt!
Nu i veckan blir det en massa plugg och sen till helgen skall vi fira johanna! Blir en bra vecka.
Ett litet middagstips:
Ugnsbakas sötpotatis och palsternacka med fårostkräm
700 g sötpotatis
700 g palsternacka
2 msk olivolja
2 msk smör
3 st rödlökar
500 g babyspenat
0.5 krm muskotnöt
100 g fårost
200 g keso
1 tsk cayennepeppar
Salt, efter smak
Kommentarer
Trackback