Ume hela helgen

Det blev som sagt en helg i norr, en helt fantastisk helg på alla sätt och vis. Kan nog också säga att den också var behövlig.
Sitter just nu lyssnandes på när Ivan och Mr D sänder radio (http://www.umeastudentradio.se/), detta samtidigt som jag städar och ser med ett halvt öga på Idol. Det är inte klokt vad det blir rörigt med två personer på en pytteliten yta, vad kan det vara, 18 kvm? Men visst är det också rätt mysigt ändå?

I lördags blev det utgång, första gången på en fyra veckor för min del, kändes skönt.! Vi började med att jag, Ivan och Daniel tog taxi till Väst på stan där Kajsa och Sara bor. Där åt vi jordnöts ringar och drack öl i trevligt sällskap. Min absoluta favorit öl just nu är Fuller's ESB. Någonting jag och Ivan blev tipsade om av Kajsa när vi hängde på Bishops Arms i våras när hon jobbade i baren. Kom att tänka på den där vi satt och hade det som trevligast, och vips plockade damen fram en flaska som hon hade i kylen! Väldigt vänligt. Detta är alltså en öl jag verkligen kan rekomendera till folket! ESB alltså. Sådär, då har jag tipsat om en öl, det trodde jag inte om mig.!

Vi spelade även ett sjukt roligt spel, eller vi läste frågorna från ett sjukt roligt spel vid namnet "Hur fan visste du det?".  Ett spel som innehåller massvis av frågor som man egentligen inte vill erkänna att man har svaret på. Det kan vara frågor som tex. "Hur många liter sperma ejakulerar en man under en livstid?" "Hur mcket koster ett gram heroin på gatan?" m.f. Mycket underhållande spel som jag skulle vilja införskaffa mig.

Vi gick sedan till Plaza där klubben Shape Up skulle hålla till för kvällen (och alla andra kvällar också). Det var helt okey men vi kom överens om att Shape up borde Shapas upp ;P

Igår blev det lugn dag med Tacos och film, vi såg "The Bucket List" (Nu eller aldrig) med Jack Nicholson och Morgan Freeman. En film som jag tyckte mycket om. Se den!

Nu får det vara slut på rekomendationer.! I morgon väntar det matlagningskurs i Uppsala med Karro och det ser jag fram emot väldigt mycekt!
Har införskaffat ett tjusigt brunt förkläde och ett par inte lika tjusgia inneskor idag. Jag är otroligt förberedd!

Nu tycker jag att min karl kan komma hem, man saknar så lätt.

Tack och hej!

Ps. Far min mår bättre nu, jag är glad.

Ambulans

Inte nu igen.! I morse, för en halvtimma sedan hände det igen. Far åkte till lassarettet med ambulans. Jag orkar inte med det.
Två gånger på en vecka, nu får det vara nog. Jag säger det! Nu får det vara nog!!!

Okkervil River

Idag har jag fått mina 615 foton jag beställt från fuji, mycket bra start på dagen! 550 av dessa är från sommaren, paris och alla andra dagar, vår sommar. Stinivans sommar. Bra sommar.!
Nu ska jag bara orka ta tag i alla foton, sortera, sortera, sätta in i album osv. Men det får bli ett senare projekt tyvärr, ikväll ska jag jobba igen och innan dess ska jag hinna med att packa samt ta en prommis i det ultimata höstvädret som infinner sig just nu! Det stör mig att jag inte utnyttjat dessa dagar och varit ute massa nu när det 'ändå är strålande sol, höstlöv och relativt varmt för årstiden! Men så har det inte blivit, det har i stället blivit aldeles för långasovmornar och en aldeles för påtaglig lathet från min sida, synd! Lätt hänt att det blir så när jag jobbar kvällen, men sånt är livet.
Igår var Josef in och gjorde min sällskap ett tag, det var grymt! Sen satte jag dit några snattare, det var jättekul faktiskt.

Okkervil River, inte bara en flod utanför St Petersburg, också ett fantastiskt band från Austin, Texas.
Upptäckten av detta band har jag min käre pojkvän och hans gode vän Daniel att tacka. Låten Lost Coastlines spelade de nämligen på "Indie-Go",deras trevliga lilla radioprogram i måndags och jag blev fast. Härliga tider tänkte jag! Äntligen en ny låt för mig att spela sönder! Shit, jag måste verkligen lägga band på mig själv och sluta spla sönder låtar jag får en riktig WOW upplevelse för. Senaste låten jag spelade sönder var den jag nämde i mitt första blogginlägg, "List of demands".
Undra vilken nästa låt blir?

Sak samma, Okkervil River har mågna låtar jag skulle kunna spela sönder, en annan är "Our life is not a movie, or maybe?" LYSSNA!
http://www.okkervilriver.com/

En bra sak som har hänt på senaste tiden är också det faktum att Madde sagt upp sin lägenhet i Luleå och är på väg att flytta ner, hem igen! Detta är jag mycket nöjd över och peppar stenhårt! I slutet av Oktober gäller det, i samma veva som jag ska börja läsa Engelska B på Komvux samt göra Högskolepovet igen. Fy.

Så, nu ska jag packa! För i morgon åker jag till norr igen, till Ivylövet. Stannar till tisdag, kommen hem lagom tills jag och Karro börjar på  veg. matlagningskurs i Uppsala..!
Många bra saker som händer i höst ändå, man gillart!

Herrå! :D

Ligister och startkablar

Igår jobbade jag kväll på Gula Hästen. (Något jag i och för sig gör idag och i morgon också.)
En otroligt lugn kväll, ägnade största delen till att läsa tidningar, tvätta fönstren och dylikt.  Helt okey ändå. Men hela tiden var jag tvungen att vara på helspänn, utanför smög det runt 4-5 killar i 19års åldern, i väntan på rätta ögonblicket. Så, jag blev ensam, dom kom in, plockade på sig det mesta dom kom åt, kastade åt mig en tjuga, visade hastigt upp en läkerol och sa att det var jämnt. Jävla fegisar.!
Och, vad ska jag göra? Ingenting, om jag inte vill råka illa ut. Lika bra.
Som tur var ringde jag dit Madde, så hon och Nathalie kom och gjorde mig sällskap i en timma eller så.
När jag slutade fick jag inte igång bilen, PANIK! Men som tur var kom Claes, den dryga gubben som visslar konstant fast han inte kan, med statkablar så vi fick igång den! Fort hem och duns ner i soffan med kladdkaka och andra avenyn. Bra avslut.

Jaja, I kväll är det dags igen, jobb 15-21, och jag tänker fan säga till att jag inte vill vara ensam på kvällarna.! Punkt.!

Jag drömde i natt att jag tatuerade mig, världens fulaste! Betty Boop på överarmen, hemskt. Skulle aldrig falla mig in att låta någon tauera in någoting sånt på min arm! Men tydligen var jag jättenöjd över den. Angie hade en exakt lika dan fast i svanken. Galet dålig fantasi jag hade som valde att göra en lika dan.

Nu ska vi skriva musik!
Klart det går, det ska bara lossna. Peppen är hög!

Chrille K kan, det har jag alltid sagt:
http://www.youtube.com/watch?v=_iDNapjNKNY&feature=related

I'd made a secret rendez-vous

Jag föll ner i skiten. Jag föll ner i bloggens värld,
men jag är rätt nöjd ändå.

Äntligen, idag har jag varit ledig, sluppit jobb och allt som har med Gula Hästen att göra.
Det kändes som lördag, perekt att då passa på att ta en tur till Eskilstuna. Inte för att e-tuna har någotng speciellt utan för att min kära fina brud Emelie var på besök i stan! Sånt får inte missas, och det var ett mycket kärt återseende! Jag har saknat henne väldigt.
Vi traskade runt, åt sallad och hade det allmänt fint. Sen begav vi oss åt motsatt håll, jag mot Kolbäck och hon mot Göteborg. Men vi ses snart igen, det vet jag!

Dagens fynd:
En vit/guldig stickad sjal från myrornas samt ett par grå vantar från indiska. Det är höst nu, och sånt behövs. (vantar och sjal alltså)

I morgon är jag tillbaka på jobbet, Gula Hä(PE)sten. Men först en sväng till arbetsförmedlingen, vår bäste vän! Man är alltid lika lycklig när man går därifrån.
Men det är sak samma, jag längtar till helgen, då far jag norrut.

Det svänger om Robyn och Jenny Wilson:
http://www.youtube.com/watch?v=BEvxsu9aeQQ

RSS 2.0