Vår nya familjemedlem

Han har inte fått något namn ännu och vi har inte träffat honom heller. Men han är vår och vi har äntligen köpt oss en ny fungerande bil! Emil och Blanken åkte och kikade på den åt oss. En sak är säker, tänker inte köpa en bil till utan att min bror kikat på den. Litar helt och fullt på honom.

Hoppas han skall trivas hos oss i Jönköping.

Här har vi honom i alla fall. Ja, det är en han. Ford Focus. Kanske kallar honom för Benjamin eller nåt, vi får se.


Bilen hemma hos sin förra ägare Stig.


Cox-hämmare, analgetika, aortastenos.. osvosv..

Har suttit här och pluggat så gått som hela dagen. Har panik för jag vet inte hur jag skall hinna med allting, men det brukar jag oftast känns och det går ju vägen, men denna gång så skall vi flytta mitt i tentapluggandet. Icke att rekomendera! Men det bör gå ändå.

Jag längtar sjukt mycket tills vi är färdiga med flytten! Vet att jag har sagt det förr, men nu närmar det sig verkligen! Dagar, nätter. WOHO!

Kom fram till att jag sovit min absolut sista natt i Göteborg!! Känns så himla gött! :) Sängen är såld, skrivbordet, bokhyllan är sålda. Och förhoppningsvis har vi köpt ny bil inom ett par dagar. Har hittat en jättefin Ford focus kombi som Emil skall åka och kika på nu i dagarna. Är den så bra som det verkar så slår vi till! Hoppas hoppas! Så kan pappa få tillbaka saaben.

Köpte ett par nya joggingskor igår. Inte för att jag ville och behövde det egentligen utan för att jag blev tvungen när jag mitt pundhuvud glömde dem på Atlantis när jag var där och tränade med Johanna och Elin. Så nu är det boorta. Men mina nya som jag invigde alldeles nyss är JÄTTESKÖNA! Bästa köpet på länge faktist. Fick dem för halva priset också. Gött! Nu blir det roligare att gå ut och springa igen. För vad himla skönt det är när man tar sig för och springer en lång härlig runda. Medicin för själen!


Mitt hjärta i vårat vardgasrum på Solståndsgatan.
Kommer sakna mina älskade tapeter!!!


Bröllop, bröllop, bröllop

Det är väl det som jag tänker på för det mesta nu för tiden! Det mesta börjar bli fixat. Ringde till företaget Dream Bride och fick reda på att mina skor är på g och håller på att tillverkas. Gött! Hittade ett par roliga manschettknappar som matchar vårt porslin vi har hemma. 

Hitade även en massa Stig Lindberg klassiker som manchettknappar och andra smycken.
Vad sägs om Berså:


Idas konfirmation

Här kommer lite bilder från konfirmationen i helgen:






Hår hår hår hår

I lördags åkte jag, Joakim, Emil och Lisa in till stan för att uträtta lite ärenden. Först åkte vi till Ruths högtidskläder för att fixa smoking till Jocke och en slöjd till mig. Efter detta tog herrarna en sväng på stan för att hitta en skjorta + slips till Emil som skall vara toastmaster på bröllopet.

Jag och Lisa åkte hem till bästa Alina som fixade mitt hår! Hon är så himla duktig! Nu är det längre och lättare att hitta frisyrer som jag kan ha (till böllopet alltså). Vi testade lite granna, hann inte så mycket etfersom jag och Jocke skulle tillbaka till Hallsta för att gå på konfirmation.

 

 


Uuuuuhhuu

Har lite tråkigt innan jag skall bege mig till skolan för föreläsning i mag och tarmsjukdomar och sen lite övning i  HLR. I kväll blir det träning (hade vilodag igår) och sen kommer Joakim! Han skall på arbetsintervju i morgon, trots att han fått jobb. Men detta kan tänkas vara liite bättre. :)

Fördriver tiden med denna lista som jag hittade i Maddes blogg som hon hittat i Jennies blogg.

Hur gammal är du? 24
Hur lång är du? 169 cm.
Stjärntecken? Oxe.
Hur bor du? Om någon vecka i en trea i Ekhagen, Jönköping tillsammans med min blivande make.
Är det din bästa bostadssituation någonsin? Det vet jag inte ännu, men jag tror den kommer ligga bra till. Har ju aldrig trivts i Göteborg och nu blir det närmare hem till familjen i Hallstahammar också.
Arbetar du? Jobbar lite på Restaurang Brahehus där jag skall jobba i sommar.

Ville du jobba med det när du var liten? Nej, jag ville bli trädgårdsmästare eller ridlärare. Nu skall jag bli Tandhygienist vilket är helt annorluna.
Är du nöjd med ditt liv? Borde försöka bli nöjd med det jag har och sluta längta efter annat.
Har du bott utomlands? Nej, absolut ingenting som lockar heller
Vad är det knasigaste jobb du haft? Får svara med samma som Madde och Jennie. GAV BORT tidningsprenumerationer för jag jobbade som telefonsäljre.
Gillar du att resa? Absolut! Det händer dock sjukt sällan just nu.
Nästa resa? Någon liten bröllopsresa skall vi försöka komma iväg på.
Intressen? LOPPISFYNDA!!! Musik, träning, trädgård, bakning..
Vad gör dig glad? Mina vänner och min familj famför allt!
Vem är du mest lik i din familj? Min syster har jag fått höra. ;P "Det finns två!"
Vad köper du oftast till dig själv? Kläder i hopp om att bli lite gladare för en sekund, haha. Borde vara mat, men när man bor ensam så blir det klent med sånt.
Vad är ditt nästa mål i livet? Bli gift!! Klara av mina studier på samma sätt jag gjort hittills.


Vad är du mest stolt över om dig själv? Just nu är det nog att jag snart klarat av ett år på högskolan utan att ha behövt göra en enda omtenta.
Vad arbetar du på? Att få ihop plugg, jobb, flytt, giftemål...
Vad brukar folk tro om dig vid första ögonblicket? Har hört av folk som träffade mig i höstas att jag framstod som en självsäker, glad och positiv person!
Har du många bästa vänner? Jag har mina hjärtan!
Nämn ett problem du har? Biter på fingrarna, river i nagelbanden. HATAR DET! 
Finaste komplimangen du fått? Min Joakim är bra på att ge min komplimanger varje dag. Annars gillar jag komplimanger som "du ser så sund och frisk ut!" och så fick jag en härlig komplimang eter en arbetsintervju tidigare ivår. Alla som jobbade där fick ett otroligt bra intryck av mig vilket de senare sa fler gånger om. Sånt gör mig glad, för det kommer från folk som inte känner mig alls. Gillar känslan av att ge ett mycket positivt intryck.

Ger du ofta komplimanger? Ja, det gör jag nog.
Vad skulle du vilja kunna som du inte kan? Jag vill kunna spela fiol
Nästa inköp? En konfirmationspresent till Joakims systerdotter
Varför har du en blogg? Ingen aning.
Vad ska du göra idag? Jag ska till skolan, träna, träffa min man.

Vad ska du göra i morgon? Jag ska tränga och sen åker vi till Hallstahammar för att gå på konfirmation och prova brudfrisyr
Hur ser ditt liv ut om fem år? Jag hoppas på att vi bor i hus och jag har en liten bäse i magen, alternativit utanför.
Vad vill du säga till de som är yngre än du? Stå för vem du är, man tjänar på det i längden. Man tjänar ingenting på at anpassa sina åsikter till en grupp, låt dem se vem du är i stället! Alla kan inte älska alla. Men de som verkligen älskar dig för den du är, det är de man skall vara rädd om och ta vara på.

Blutsaft

Hemma efter en lång skoldag och ett pass på Friskis. Känner mig faktikst duktig! Dock har jag börjat fundera lite på vad det är för fel på mig. Jag blir ju inte mindre hypokondrisk av att läsa patofysiologi om man säger!!! Alltså så läser vi om sjukdomar och vad som händer i kroppen. Jag tror för tillfället att jag lider av diabetes eftersom jag har hittat ett antal symptom som stämmer in på mig:

- Trött
- Seg i huvudet
- Hungrig
- Törstig
osv osv.

Har vid närmare eftertanke kommit fram till att det kan ha att göra med att jag äter rätt dåligt just nu (inte mängdmässigt tror jag men innehållsmässigt) och får inte i mig det jag behöver samt att jag tränar rätt mycket just nu. Eftersom jag inte äter köttet så är det ju lätt att man inte får i sig det man bör.

Därför har jag beslutat mig för att köra en kur med Blutsaft. Det brukar hjälpa. Gör det inte det, så ja, då har jag väl diabetes. Fast, då har vi kanske läst om någon annan sjukdom som också har symptom som passar in på mig.

Ha det gött!


Skor

Har just klickat hem skorna som jag la upp bild på i inlägget nedan! Hoppas bara de är lika fina i verkligheten! :D

Vatten

Måste börja dricka mer vatten. MYCKET mer vatten. Har börjat idag.

Funderar på att ta en detox-kur när jag ändå är igång. Får nog bli i juni i så fall, innan bröllopet så är jag renad och klar! Brukar köra en detox-kur varje vår, gillar det starkt! Rensa rensa rensa.

Nu ska jag ta en paus från pluggeriet. Någonting jag LÄNGTAT efter hela dagen. TRÄNING!! Har haft paus på tre dagar så nu skall det bli sjukt skönt att köra ett pass. Step/styra står på schemat.

Hepp hepp!

Bröllopsyra!!

Nu börjar jag inse att det närmar sig med STORMSTEG! I morgon är det EXAKT 2 månader kvar till vigseln! Woho!
Sitter och roar mig med att kika i bloggar, får massa ideer!




Dag 14

Dag 14 – en låt som ingen tror att du skulle älska

Jag ligger ju lite efter i listan. Har ju haft Kajsa på besök under helgen så det har inte blivit något bloggande. Vi har varit ner en sväng på stan för att titta lite på skor till bröllopet. Jag hittade givetvis inga för det verkar inte som att man skall ha vita skor. Får väl köpa ett par blå. Eller inte. Vi gick en sväng till stadsparken där vi satt och tittade på utsikten och pratade om allt mellan himmel och jord. Lagat god mat, ätit lunch på vegancafét och tittat på ESC.  

Helgen har varit jättemysig och jag är så glad över att hon hann komma ner innan bebisen kommer. Är rätt glad över att den såg till att stanna inne nu i helgen ;)

Här kommer låten som ingen tror att jag skulle älska, och frågan är väl om jag kan avgöra en sån sak? Jag vet inte vad folk förväntar sig och inte förväntar sig av mig.

Men jag tror nog att det får bli Blindside - Sleepwalking


Käringhelg, plugg och ESC!

Om några timmar kommer mina finaste Kajsa hit! Längtar sjukt mycket. Det var allt för längesen vi bara umgicks hon och jag. Sista chansen nu innan bebisen kommer om ca: 1 månad. Spännande! Får se vad vi hittar på.

Just nu sitter jag och pluggar en massa. Renskriver lite om hjärt- och kärlsjukdomar. Intressant men väldigt mycket information att ta in.

Funderar på om jag skall ta ett sista träningspass för denna veckan eller om jag skall vara så vänlig mot min kropp att jag låter den vila tills på måndag. Blir en runda runt sjön i så fall. Lite lockande är det.

Men nu blir det plugg!!

Och tji fick jag när den lilla pojken gick vidare till final i ESC. Väldigt förvånande. Men jag säger som Anders Berglund som var gäst på Nyhetsmorgon i morse: Den musikaliska nivån sjunker för varje år som går.
Tacka vet jag när han stod och viftade framför orkestern. ;)

Jag vet inte varför jag tittar på det, men jag kan verkligen inte låta bli! Och jag vet ju att jag skulle bli glad om Eric vann. Haha. Nåja.

PLUGG VAR DET!

Skämslåten

Dag 13 – en låt som är guilty pleasure


Jag och Madde pratade om den här guilty pleasure-låten och vi förstod inte vad det betydde. Nu när vi kommit fram till att det måste vara en skämslåt. En låt jag gillar men skäms för. Grejen är den att jag inte skäms för någon musik jag lyssnar på längre. Förut fanns det nog en del då jag var betydligt mer osäker. Nu ser jag ingen anledning till att skämmas för musik. Min musiksmak är min och den står jag för, faktikst.

Men jag vet vilken jag ska ta. Haha.




Så pepp blir jag när jag och Alina är på Måns i Vässan. H A H A.

Hatbandets låt

Dag 12 - en låt av ett band du hatar

Jag skulle vilja säga Black eyes peas som är ett band jag verkligen inte tål! Men nu har de ju gjort en låt som jag faktiskt inte hatar. I gotta feeling. Lite störande faktiskt! Fast med närmare eftertanke så måste jag nog ändå välja Black eyed peas. En OKEY låt räcker inte för att få mig att ändra åsikt.

Detta är så himla dåligt att jag vill kräkas!


Frökakor

Slängde ihop en sats med frökakor när jag kom hem från skolan. Receptet som jag morderniserade lite är från boken "Söta saker". Dessa blev farligt goda! (och för att inte tala om degen!!) För mig som älskar allt som har ändelsen frö och nöt var detta var kakor som passade mig! Trots att jag inte hade choklad i dem.  PROVA!


Nu ska jag bege mig till frikis för att träna bort alla kakor! Tjipp å häj.


zZzZzz

Är rätt slut efter nattens åskväder.


FAVORITBANDLÅTEN

Mitt favoritband/artist (lägger till artist själv). Vilket är det? Kent, Coldplay, Bruce Springsteen, David Bowie, The Smiths, Belle and Sebastian osv osv osv?! Det var lättare förr då jag utan att blinka kunde svar Broder Daniel. Men det är ju vissa band och artister som jag ALLTID lyssnat på. Det är ju Kent, Coldplay, David Bowie, Christian Kjellvander, Bruce Springsteen, Håkan Hellström. Jag tror jag väljer Kent som mitt favotiband. Det tog ju ett tag att komma fram till. Säger då inte att det ÄR det egentligen! Det finns så himla mycket bra och genomtänkt musik här i världen.

Nu då. Vilken låt skall jag förmå mig att välja?
Det får bli Vintervila. Versionen från när de tagit namnet Kent.



Solen

Har spenderat eftermiddagen med att ligga på taket och sola. Vågade mig ut där ändå. Folk brukar ligga där och sola och ha sig men jag som är lite feg har inte vågat förän idag. Gött säger jag bara.

Om en pyttestund ska jag bege mig till friskis för ett pass step. Det gillas! Peppar träning. Sedan kommer Joakim för att hämta hem bilen. Behövde den till jobbet tidigare i veckan. Jobbigt detta.
Men JOCKE HAR FÅTT JOBB!! Wohoo! Så nu är allt löst! 1a juni börjar det nya livet. Livet på Elektravägen. Jag hatar min lilla etta. Jag blev arg på den tidigare idag när jag städade.  Känner mig helt instängd här. Nåja snar tär det över! Längtar så mycket!

Nu måste jag skynda mig så jag hinner till friskis i tid!

Håll till godo!

 


Bibi-produkter

Här följer lite reklam för min mor och hennes väninnas hantverk som går under namnet Bibi-produkter!
Ni hittar dem på marknader runt om i Västeråstrakten. Möjlighet finns för kurser i betong samt även betongpartyn. Kontaktuppgifter finnes på hemsidan. De skapar i betong, tyg, trä, ull och tråd bland annat. Massa fint både för trädgården och hemmet. Många härliga inredningsdetaljer!

Ett litet urval bland deras fina verk: (mycket mer finns att se på sidan)

Besök deras hemsida:
http://bibiprodukter.se/


SOVLÅTEN

Dag 10 – en låt som får dig att somna

Jag kan nog somna till vad som helst nästan så länge det är en lugn och skön låt och jag har legat i sängen ett bra tag. Men en låt som jag verkligen vet att jag har somnat till är det fantastiska Isländska bandet Sigur rós låt "flugufrelsarinn"

Detta är en otroligt vacker låt, så njut. 


Nypan och Cat Stevens

I helgen åkte jag och Joakim till Nyping för att umgås med Niklas och Angelica. Troode jag! Men tji fick jag när min far kom från ingenstans! Jag blev sjukt chockad och förstod ingenting. Han räckte över ett kuvert som då var min färsenade födelsedagspresent. Innuti låg en biljett till Cat Stevens senare på kvällen. Det tog ett tag innan jag tog in det hela och efter lite rabarberpaj så åkte jag och pappa mot Sthlm och Hovet! Kvällen blev underbart bra på alla sätt och vis! Jag sänkte meddelåldern kan man ju säga. Härligt att ha en pappa att ta med sig på gubbspelningar. :) Cat Stevens får 5 av 5 brödrostar av mig och pappan! Tusen tusen tusen tusen tack till min mor och far för denna present! Kunde inte bli bättre.


Cat Stevens, eller Yusuf Islam som han nu heter nu för tiden.


Dansalåten

Dag 09 – en låt du kan dansa till

Som jag KAN dansa till eller som JAG kan dansa till? Jag tar en låt som JAG kan dansa till eftersom jag inte kan dansa över huvudtaget.

Låten får lätt bli Jerry Lee Lewis - "Great balls of fire"

 



Nu ska jag och Joakim bege oss till Nyköping för att ha en fin kväll med Niklas och Angie! Emil kommer också dit vilket skall bli jättekul. Sen får vi se om vi tittat på bil samtidigt och kanske kanske köper en.

Ha en fin lördag!

testing


Identitetskris?!

Nu är plugget klart för den här kursen och det är helg på riktigt!

Fick hem papper i veckan där det står att jag och Jocke får gifta oss. Schysst! Jag läste lapparna och jag kom på att jag älskar mitt efternamn! Dahlgren. Men nu skall jag blir en Hellström. Dahlgren, Hellström, Dahlgren, Hellström... gah! Ja, det är en pyttegrej egentligen men lite läskigt känns det. Jag vill inte ha dubbelnamn, det har jag bestämt mig för så det är inte ens ett alternativ. Nåväl, jag vet att jag är lite löjlig men för mig att namn väldigt viktigt och roligt också för den delen.

Nåväl! Nu skall jag iväg till friskis för ett pass! Härligt! Step/Styrka.

Hejsvejs!


Utantill-låten

Dag 08 – en låt som du kan hela texten till

Detta var lätt. Låten jag kan hela texten på och har gjort under väldigt många år är Carol Kings underbara låt "You've got a friend". Jag och min käraste vän Kajsa har sjungit den här låten många gånger tillsammans och jag tycker den är fantastisk. Jag förknippar den med henne givetvis, och blir påmind om hur snabbt tiden går. Ibland längtar jag tillbaka till den tiden då vi var 15år och det största bekymret för tillfället var att vi skulle sjunga i kyrkan på lördagen och vi var så nervösa. Nu är vi båda snart gifta och hon har snart ett barn. Men det är härligt också. Att vi som kännt varandra hela livet fortfarande är kära vänner. Det är någonting att ta till vara på.  

Lyssna och njut på den här underbara låten:


Vårruset 2011

Vädret var väl inte på topp men det gjorde inte att vi stannade hemma. Det gick jättebra att springa, dock väldigt väldigt trångt. Känner mig nästan sugen på att satsa på tjejmilen till nästa år. Sjukt kul att springa lopp! Johannornas karlar stod och tog emot oss i mål med fikakorg! Jättemycket.
Har haft en jättehärlig kväll trots vädret. :)




Jag, Johanna, Johanna och Lisa. Blöta och glada!


Födelsedagspresent

Jag fick ett paket på posten i tisdags från mor och far! Det innehöll den här fantastiska boken. "Söta saker". Jag som älskar receptböcker med fina bilder! Måste bara få rekomendera den. En helt fantastisk bok med jättefina bilder och frestande recept. Jag följer hennes blogg (blogg ska det stå där) med samma namn som alltid bjuder på massa roliga recept. Fick nys om den på praktiken då min handeldare är Theresias mor. Lite extra roligt då när man har ett ansikte också.


Den påminnande låten III

Dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle

Det var värst vad man skall minnas saker då. Nu är det alltså en låt som ska påminna om ett speciellt tillfälle. Den var nog svår på riktigt faktikst.

Jag måste nog välja Bryan Adams "Summer of 69". (och nej, jag brukar inte lyssna på Bryan Adams, hah) Men har låten geonsyrade hela sista året på gymnaiset då och jag Madde lyssna på den här varje ljudlektion om och om igen. Den här låten spelades också när vi åkte på alla våra turer med Mimikry (Maddes bil) och Tofflan (min bil). På högsta volym och vi gapade i kör! Vi var övertygade om att när vi äntligen tar studenten så kommer livet bli underbart och vi längtade mer än någonsin. Såna tankar är nog inte alldeles ovanligt bland alla studenter skulle jag nog kunna tippa på. ;)

Självklart så spelade vi den på flaket på studenten. 5 år har gått och nu är det våra systrar som skall stå på flak och skrika. Helt galet! Synd bara att ingen av dem går på Kantzowaka så vi inte ses där. En tråkig grej är så gott som hela skolan skall läggas ned till hösten och där förlorade Hallstahammar sin gymnasieskola.

Lyssna och njut: http://youtu.be/eFjjO_lhf9c


Jag och Madde när vi hade sett Sverige - England i tältet på Löga.


Den påminnande låten II

Dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe

Detta blev svårt. Inte för att jag inte kom på någon låt utan för att det finns så många.

Valde till slut Evert Taubes "Dansen på sunnanö" som jag förknippar med stugan i Kattvik. En sommar köpte jag ett par LP-skivor med Evert som fick gå varma i stugan (om och om och om och om igen i äkta stina-anda). Till slut så var det nog bara jag som uppskattade musiken. :P

Lyssna och njut: http://youtu.be/xvk78DpQww8


STINA I HATT


Jag, hatten och mitt feta munsår!


Paus

Sitter i bibblan idag igen och föröker få in det sista till tentan i psykologi i morgon. Jag vet faktikst helt ärligt inte hur det går, jag är trött och vill ha sommar. Det ska då alltid vara så himla svårt att bita i när det börjar närma sig slutet av terminen och året.

Tog en paus lite tidigare idag. Jag köpte mig en beige hatt på Monki för en del av födelsedagspengen från svärmor.

Den ser ut så, fast beige, inte svart, såklart...
Nu blir det skärpning igen.


Den påminnande låten

Dag 05 – en låt som påminner dig om någon

Idag är det dags för låten som skall påminna mig om någon. Det är ett otroligt antal låtar som gör det när man börjar tänka efter. Born to run, Lucky town, House on the hill... osv. osv.

Jag är dock valt en låt som påminner mig om min lillasyster Lisa. Den här låten är verkligen inte bra men det tyckte Lisa och lärde sig snabbt hela texten efter den varit med i schlagerfestivalen. Kroatiens bidrag 2005 - Boris Novković med "Vukovi Umiru Sami" (handlar tydligen om vargar om jag har förstått rätt)

Lyssna och njut: http://youtu.be/qUeiwkXneKs

Nu skall jag bege mig till skolan för att plugga en hel massa och sen lite senare skall jag träffa min bästa Johanna! Hon är väldans saknad om man säger.

Heppåre!

PS. Grattis till mig själv som fyller 24år idag. DS.


Stella - prima ballerina

Tog lite bilder på Stella i helgen. Tror hon bara blir sötare och sötare. Just nu var det mycket balett som gällde. Här visar hon sina skills.













 


Ledsenlåten

Dag 04 – en låt som gör dig ledsen

Jag har tagit en kaffepaus i pluggandet. Det är så att under tentapluggveckor så dricker jag mer kaffe än jag gjort under hela mitt liv känns det som. Kanske för att smälta in i mängden bland alla kaffedrickande studenter här på biblioteket. ;) Jaja. Nu är det ju så att dagens låt är en låt som skall göra mig ledsen.

Inte alls uppmuntrande. Den enda låt jag kan komma på gör mig sentimental är min favorit Everts visa "så skimrande var aldrig havet". När jag hör den tänker jag på mina farföräldrar som jag saknar varje dag.

Här är den med Svent-Bertil Taube: http://youtu.be/_hxp9U7TTAk

I morgon fyller jag år. Se där. Det var ju inte längesen jag gjorde det känns det som men nu är det dags igen. Kommer inte bli något firande alls med tanke på att jag sitter inspärrad i Jönköping med mina böcker.

I helgen blev jag dock väckt på lördagsmorgonen med frukost på sängen och ett litet grönt paket. Vi låtsades att det var min födelsedag och Stella var väldigt nöjd med valet av presentpapper som hon valt samt den ypeprliga tejpningen som hon fixat! I paketet låg ett jättefint munspel! Jag blev sjukt glad och våra grannar var nog lite trötta på mig med tanke på att jag spelade från och till hela dagen. Mitt gamla munspel som jag fick av Jon på min student här gått sönder och nu har jag ett nytt! Happy times!

Nu skall jag skärpa mig ett tag till innan jag beger mig hem till mig för att sedagn ge mig ut på en liten löprunda runt Munksjön. Vårruset på torsdag! Jajemen!

Heppåre

RSS 2.0