Julpyssel & Hemtenta

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade, men nu så!

I helgen har jag och Joakim varit i Hallsta på julbord på Westerqvarn och barndop för Nelly, världens finaste Nelly! Julbordet förtärdeds tillsammans med Joakims släkt, jättegott var det, speciellt efterrättsbordet givetvis. I söndags skulle Kajsa och Diegos lilla Nelly döpas, det var så otroligt fint! Kajsa sjöng två sånger som självklart fick mig att börja böla, känslig och lättrörd som jag är.

Både jag och Joakim var lediga i måndags så vi beslutade oss för att inte åka förän då, innan vi åkte hem tog vi en sväng förbi hos Kajsa, Diego och Nelly för att kika in deras nya hus! Det var näst intill perfekt! Tror verkligen de kommer att trivas som fisken i vattnet där.

I måndags kväll var det körövning inför söndagens konsert på gudstjänsten! Vi ska ha vinrött eller plommonlila på oss, jag har verkligen ingen av dessa färger så det blir ett mission.

Igår skrev jag lite på hemtentan och det är inte så fasligt mycket kvar ändå vilket är skönt. Passade på att julpyssla lite  med hyacinter så byrån också får lite julkänsla.

Ikväll kommer Johanna hit, det blir lite mys med pepparkaksbak, glögg och bonde söker fru! Gött blire. Får se hur kakorna blir, det tog slut på sirap när jag gjorde degen så jag improviserade med lite brödsirap. Men degen smakar superb så det måste ju bli en hit helt enkelt!




10 saker att se fram emot

1. Fredag och Öland hela helgen
2. Måndag då jag skall färga håret
3. Julen
4. Snön (som verkar vägra komma med tanke på att det är typ 10 grader ute)
5. Baka lussekatter och göra ett skitsnyggt pepparkakshus
6. Att få veta vem som skall blir årets julvärd
7. Vinterstudion
8. Julmarknad i Eksjö
9. Weekend i Tällberg med släkten
10. Premiärturen i spåret



Tentavecka deluxe

Så, då var den igång. Veckan som vi alla INTE längtat efter. Tre tentor varav den första är idag. Så just nu sitter jag och laddar. Om en timma åker jag mot skolan och skall skriva en av de tyngsta tenotna hittills, så känns det i alla fall.

Helgen spenderades i skolan 9-20, så någonting måste vi väl ha fattat av allt vi läst känner jag. Men efter tentan idag så blir det samma visa igen. Pluggpluggplugg. I morgon är det tenta nummer 2 och på fredag tenta nummer 3.

Nu har jag beklagat mig tillräckligt. Jag längtar till helgen då åker vi till Öland!

RSS 2.0