Nyponbuskar

Var ute och fotade lite, nypon är vackrast på vintern.










Foto: Jag

Västmanland

Jag är tillbaka sedan någon dag tillbaka. Intervjun på Lidl blev inställd så min hemfärd var väl inte så jättenödvändig egentligen. Dagarna skrider fram lika sakta som ett Luciatåg en sjukt tidig måndagsmorgon när man bara vill gå hem och sova. IMånga småsaker går fel och det gör mig matt, nu måste det hända någonting, jag står still och jag klrar inte av denna stillhet längre. Vad väntar jag på? Ingen aning egentligen, fast kanske så vet jag. Shit.

Fick min kamera igår den var grym! Jag ska ut och fota lite senare idag tänkte jag, vändret ser bra ut.
Sen ska det bli en tur i skidspåret med far, har inte åkt någonting iår ännu, men nu får jag börja. Bra och rolig träning.

Om en vecak är jag i Stöten, och det känns jäkligt fint, köpte nya skidkläder igår! Yiha!


Detta är Herr Frost, han bor på Fysikgränd i Umeå.
Ett verk ala Stinivan, urtjusig!


/Stina

Idrottsgalan

Var sjutk taggad inför gårdagens idrottsgala. Johan vann tyvärr inget pris vilket vi hoppades, men att ändå bli nominerad är ju sjukt stort! Heja Filifjonken!

Jerringpriset gick till Charlotte Kalla, det var väl bra, men jag gillar Kallur bättre.

Nu är det dags för mig att plugga lite medan Ivan är i skolan sin.

/Stina

Norrland.

Nu är jag uppe i norr hos min man, känns alltid lika skönt att vara här. Umeå är så fridfullt, snön faller stilla ner, bilarna är få och hörs knappt när dom gilder fram på dom snötäckta gatorna, det enda som verkligen känns är våra tummvante klädda händer som håller ett stadigt tag om varandra. Det blöta, gråa Västmanland känns då plötslgit så himla långt borta, om man bara kunde stanna tiden för ett slag, tänk om.
Just nu sitter jag och äter på det sista av naturgodiset vi köpte till bion igår. Vi såg Låt den rätte komma in, en väldigt bra film om jag får säga det själv, dock mycket hemsk och obehaglig, ingen feel good rulle där inte, tvärtom. Jag kan verkligne rekomendera denna vampyrfilm om utanförskap till resten av folket, se den. För att vara svensk är den mycket imponerande, bra skådespel och bra effekter. 

Snart ska jag ta mig en dusch och sedan gå ner en sväng på stan, se efter om jag hittar någonting roloigt att köpa för mina julklapps-presentkort jag fick på gina tricot och h&m.

Sitter och lyssnar på en av världens finaste låtar, en låt jag lyssnade på oavbrutet på i mina tidiga tonårsår.
Beck - Lost cause
http://se.youtube.com/watch?v=_fN54cdwOjI
Lyssna och njut.

Nu ska jag ta tag i min dag.!

Förresten har jag fått en intervju på Lidl på tisdag, fyfan vad jag inte är glad över den. Haha, men men, vad gör man inte.

/Stina

Klänning

Fördriver tiden med att surfa runt och kika på kläder och sånt, då och då hittar man små guldklimpar som man önskar att man kunde få unna sig. Just nu är jag kär i denna (asos):



I morgon åker jag till min karl i norr, det kommer bli guld på alla sätt och vis! Det blir så lätt att man saknar varandra.
Har haft en rätt bra dag förutom att ugnen gick sönder (jag skulle baka bröd, fick hiva degen) och att jag fortfarande känner mig allmänt yr och svimfärdig i mellan åt, någonting jag hoppas bli bättre snart! Säkert bara lite järnbrist.
Har i alla fall tagit mig en skön promenad och sen varit i stallet en sväng emd Monica, var också hem till henne en sväng, kul att se hur hon bodde! Gosch, den lägenheten ville jag ha kände jag, sjkt mysigt, jag gillade verkligen planlösningen.
Kolbäck nästa kanske? Hoho.

Madde skickar sms om Björn Lind, jag hoppas vi får se honom tillbaka i spåren snart igen!

Nu ska jag sova så jag är pigg i morgon, klockan ringer 05.30! Jippi. Haha, tänk att jag väljer detta självmant, sjukt.

Hejpåer!

Skor



Jag känner att jag behöver dessa verkligen.!
Borde man? Bara att klicka hem.. allt för enkelt.

Told you so, I'm in love with you

When the world is wide, wicked and wild and watching my every move I gather thoughts of you and that's what lovers do.

Ny upptäckt

The Gruggenheim Grotto är ett mycket bra band från Dublin, hörde dessa igår på det sensationella radioprogrammet Indie-go såklart, vart annars? ;)
Låten dom spelade där var Fee da da dee, jag var tvungen att kolla upp detta band och fann fler nästan ännu bättre låtar, då blir man glad.
Nog om denna lilla upptäckt.

Ritiade massa igår, det var sjukt längesen, jag är inte särskilt bra, men jag har fått för mig att jag kan bli bättre, det är ju rogivande så varför inte. Jag behöver träna om mina planer ska gå vägen.

Det är onsdag idag, jag ska till stallet vid tretiden, träffa Monica, rida massa, få tränignsvärk. Bra plan.

Sitter i nuläget och pluggar, igen. solen skiner utanför och det känns väldigt lockande att bege sig ut i solen på en promenad, någonting jag hoppas jag ska hinna innna jag ska iväg i eftermiddag.

/Stina

Tisdag, det är tisdag. Igen.

En dag som inte tilltalar mig ett dugg, inte i dag i alla fall. Solen är som bortblåst och det blöta milda vädret är ett faktum, vintern och kylan försvann någongång i helgen.

Sitter och lyssnar på  Indie-go, någonting ni alla borde göra här. Ivan och Daniel sänder numera i 90 min varje tisdag, bra musik utlovas.

Nu ska jag fortsätta att skriva på min uppsats om Jonathan Swift.

/Stina

Nevermore

Och så sitter jag här och pluggar igen, men om två månader är jag ju faktiskt färdig så jag tänker då inte ge upp. Dessutom tycker jag faktiskt att det är rätt roligt ändå, jag längtar verkligen efter att få börja plugga på riktigt igen, vill verkligen ha den där känslan av att jag är på väg mot någonting nytt, någoting bra. Det är jag i och för sig nu med fast det känns bara inte lika mycket.

Jag vill sjunga, göra musik. Typ nu.
Nu får Fia komma hem från Afrika, jag har planer här hemma.

Lyssnar på Soundtrack of our lives, sveriges näst bästa band, allra bäst är the Cardigans.
Men ikväll, ingenting går upp emot att höra Ebbots ljuva stämma i låten "Nevermore", så är det.

Jag känner att jag börjar få idéer nu, jag gillart!

Nu ska jag fortsätta min pluggpaus i och med att äta lite föda, enegi förbrukas, enegri måste fyllas på.

Tjaråå!
Stajnovič

Happy times!

Gårdagen var verkligen sjukt fin på alla sätt, vi var hemma hos Alina och Micke och drack vin, samtalade om dittan och dattan och hade det allmänt fint bara! Madde och Acke var på besök i stan och det var ju inte igår man såg dom om man säger. SJukt skojigt, och idag känner jag mig så jävla pepp på allting. Förutom att se Narnia, Prins Caspian.
Vi gjorde ett örsök jag, Madde (den andre Åhlström) och Lisa men vi stängde av, jag vet inte om vi var för trötta eller om det var för att den var lite för lik Lejonkungen i storyn. Sak samma.
Idag har vi firat min käre far som fyllde år igår, hurra till honom! Så jag har lekt kurra gömma och andra diverse lekar med Lukas och Albin.
Nu ska jag sova, i morgon väntar Arbetsförmedlingen.

Har tjuvat tre bilder från gårdagen från raringen Madde:



Godnatt.!

På drift

Kents nya låt går på repeat numera. Jag gillar det.

Jag sov sjukt dåligt i natt, jag drömde de bisarraste drömmarna. Först började det med att jag skulle ta kort på mitt drömhus, då just när jag skulle ta bilden invarderades hela trädgården av galna hästar och föl.
Etfer detta skulle jag, Madde och några till som jag inte minns, åka till Israel, detta var ju riskfyllt men det struntade vi i, för vi skulle på en studieresa. Jag åkte hem till Ivan och tog farväl av honom utifall jag skulle bli bombad eller bli fångatagen.
Vi klädde ut oss till muslimer och åkte dit, det gick helt okey tils vi skulle på teater (en teater Jonas Törnå medverkade i av någon märklig anledning), jag och Madde satt längst fram. Plötsligt blev vi påkomna att inte vara muslimer så två män tog oss till fånga och satte oss på en tåg till Norge. Sen vaknade jag.

Nu ska jag iväg och träffa Madde, först en dusch.

/Stina

Pluggeriet

Sitter med min engelska bok och gör allt för att göra klart en lucktext, det har alltid varit det värsta jag vet. Nu har jag bara några ord kvar att sätta in, och det ser ut som att bli som alltid, de sista orden passar inte in i de luckor som finns kvar! Fy, har setat i tre timmar nu, känns sådär, men galet vad skönt det kommer kännas sen när jag är klar med alla uppgifter.
Lyssnar på Red hot chilipepers i morgonrock och har det rätt bra ändå.

I morgon ska jag och Madde göra stan och ha det nice, det blir nog en bra dag det!

Hade tänkt att jag skulle träffa Fia, men hoppsan hon var ju i Kenya! Skit fräsigt, jag kände ett visst uns av avund ett tag. Det vore häftigt att se elefanter och hyenor och allt vad det nu innebär! Grymt hur som helst!

Nu ska jag fortsätta med min kära engelska, förhopppningsvis blir jag klar i kväll så jag och far kan ta en tur med skidorna i el-ljusspåret på spånbanan. (Hoppas dom har spårat bara)

Adjökens!
Stinapina den fina

2008

Årets bok: Tusen strålande solar av Khaled Hosseini

Årets låt: Viva la vida - Coldplay

Årets film: Into the wild och Control

Årets frilla: Började med svart och snelugg, fortsatte med rött och snelugg och fortsatte med blondt och lugg som avslutade med blondt och snelugg (me like)

Årets plagg: den stora skjortan!

Årets semesterresmål: Paris

Årets fylla: Jadu.

Årets hångel: Sånt jag gör med Ivan

Årets kärlek: Ivan

Årets händelse: Emelie skapar sig ett liv i Brasilien med Thiago

Årets förändring: Flytt från Göteborg till Hallsta samt att jag lämnade mitt mörkhåriga liv till ett natuligt blondt!

Årets tabbe: Att jag sumpade Matte C, fan vad skönt det hade varit om jag klarat den kursen idag.

Årets citat: Jadu, det finns nog några. Men ett som jag minns mycket väl var Ivans fina lilla smickrande ord till mig "När jag hör dig tänker jag på Embassy" hah.

Årets ångest: Ingenting.

Årets glädjebesked: Kajsa och Diegos giftemålsplaner samt det faktum att Madde blivit faster. Och att Madde flyttar hem från Luleå såklart!

Årets avsked: Mina vänner i Göteborg.

Årets lycka: Att ha fåt spendera hela detta år med min Ivan

Årets löfte: Att slutföra de planer jag har, inte ge upp osv

Årets roligaste: Parisresan och upptäckten av Style by Mats-Mats

Årets mest irriterande: Att jag inte kunde fortsätta att träna när jag väl hade börjat samt att min kamera inte är vad den var när jag fick den 06.

Årets tragik: Hm..

Årets köp: Min gröna kappa!

Årets misslyckande: Matte C och träningen

Årets smärta: När jag gjorde illa tån, har inte haft någon annna smärta 08.

Årets bevingade ord: Längtan

Årets mest engagerade: Ingen aning

Årets projekt: Hade nog inget projekt tror jag.

Årets saknad: Farmor och Farfar

Årets allmänna känsla: Längtan, tristess och mycket glädje

Årets hantverkare: Ernst och jag själv!

Årets brat: Blondinbella

 Årets stöld: Två morötter av Camilla som jag gav till Rut en gång. haha.

Gott nytt 2009!

Yes, nu är det Januari och det känns skitbra!
Hade en fantastiskt trevlig kväll igår med god mat, fina människor, gott att dricka samt festliga lekar.
Bra avslut på 2008 och en fin början på 2009.

Jag, Ivan och Emil åkte hem till Kajsa och Diego. Där var även Angelica, Matte och Vanessa. Åtta stycken i en liten tvåa, men vi fick plats och hade det otroligt trevligt.

Tolvslaget spenderades vid Prelaten och fortsatte in i Rudbecksparken. MOT SKÅDESPELET!

Hurra för en bra nyprsafton!

Robert Wells firar sin födelsedag i Kina och Petter rappar för världsfreden. Hell yeah.

RSS 2.0