Målat och klart!

Sådär, då var köksmöblerna målade. Ska ta och slipa lite på dem senare så de ser lite äldre ut. Men det får bli ett senare projekt..




22:15

I lördags hade vi möhippa för min äldsta och käraste vän Kajsa. Det blev sjukt lyckat till slut trots att vädret svek på eftermiddagen och kvällen.

Lägger upp fler bilder sen.


Just nu håller jag på att måla om våra köksmöbler. Vitt ska det bli! Har grundat dem nu och köket blev genast mycket ljusare. I morgon ska jag måla färdigt då Jocke kommer hem med färg till mig. Tänkte försöka få lite målarhjälp från honom. :)



Älsakde vän.


Jönköping

Det var ett tag sedan sist. Detta beror på att jag har kopplat bort nästan allting och bara haft semester nu under två veckor. Vi är i Hallsta alla tre ´men i morgon åker jag hem mot Göteborg för att börja jobba igen på måndag. Känns lite tungt med tanke på att Joakim och Stella stannar kvar här ett tag till.

Det har inte hänt så jättemycket egentligen. Vi har varit ett par dagar i underbara Kattvik och hunnit med att häsla på släkten i Helsingborg och Värnamo. Annars har vi varit huvakt åt min äldre morbror vilket fick oss båda att längta lite extra efter ett hus. Men hus lär dröja ett tag, speceillt med tankep å att jag kommit in på Högskolan i Jönköping. (!!!) Den sista augusti börjar jag på Tandhygienistprogrammet och förhoppningsvis har jag ett vettigt boende också. 
 
Nu ska jag förbereda min inför dagens spex! Vad jag ska göra återkommer jag med sen pga säkerhetsskäl ;)

HEJHEJ!

Wedding day

Underbar dag! Solen steker och jag sitter på balkongen och dricker cider (!!!). Cider är någonting jág aldrig dricker, men just idag var jag sjukt sugen. Köpte en hel massa olika.  Hittills har det blivit en flopp och en flipp. I äffären var jag sjukt exhalterad över att det fanns en baccardi breezer MANGO!! Men nu när jag smakat på den så är jag inte alls i extas längre, den smakade bajskorv. Någonting som var otroligt gott var hannas Summer Mojo som smakar Mynta, greapfrukt och grejer. Mums.
Snart ska vi bege oss till dödenparken för lite grill och några fler cider. Mums.

För övrigt så tänker vi mest på bröllop just nu. Vi har, som säkert många vet, bestämt oss för att gifta oss i maj nästa år! Det lutar åt den 21:a maj, min farmors födelsedag. Platsen blir nog med största sannorlikhet i Munktorp kyrka där jag har mina rötter. Vi ska åka ut på en liten turne näst nästa vecka ute i socknen för att bestämma oss helt och hållet. Måste hitta en passande lokal också.
Åh, detta är så spännande och otroligt roligt! Har aldrig varit lyckligare.

Nu: DÖDENPARKEN!



Munktorp kyrka


RSS 2.0