Hallstahämmer.

Vet inte vad jag gör här riktigt, tydligen ska jag jobba om en halvtimma av någon anledning. Några dagar av jobb ligger framför mig. Den nionde Augusti är det slut på skiten och jag är fri. Fri att äntligen återvända hem till Göteborg.

Nu funderar jag på att bli rödhåring igen, inte knallrött utan så som jag hade förut, det gyllene året 2003. Eldrött.
Det tåls att tänka på.

Har varit i farmor och farfars gamla hus och plockat med mig min farmors gamla kavaj till en dräkt hon hade på en begravning för 170 år sedan. Jävligt snygg måste jag säga.


Saknar två av mina favoritHellströmmingar.

Packardagen.

Nyss kändes morgondagen evigheter bort, nu är den snart här, om 23 timmar är jag framme, och då, om bara någon minut/sekund möts vi igen och jag blir hel igen. Fantastiskt, ungerbart och så fruktansvärt eferlängtat.

Till tonerna av Starsailor försöker att packa ihop allting som kan tänkas behövas under helgen. Jag har aldrig varit känd för att vara bra på att packa, det går sakta och jag blir alltid lika förvirrad någonstans i mittan av packandet.
Målet är i alla fall att inom en timma ha packat klart, städat samt ha ätit lunch, detta kommer nog inte gå om jag känner mig själv rätt.
Några timmar försvann i morse då jag fastandae framför en film på canal +. Canal + påminner mig på en gång om den gamla goda tiden på O'learys. Chelsea, jag, Jeff och en svindyr söndagsöl.
Nu är det ju dock på et viset att de flesta matcher sänds på viasat så det är ju lite synd kan jag tycka eftersom det innebär att jag blir lite väl oinsatt i mitt lag. Antar att jag får ta tag i detta inom en snart framtid.

Nu måste jag ta tag i mig själv och jag känner att detta blev ett väldigt virrigt och osammanhängade inlägg, jag skyller på tröttheten och okoncentrationen.

HEPPÅRE!


Bjuder på den här gamla godingen!


Grundkurs, Stina Dahlgren 7,5 p

"vid kursens slut ska du ha goda kunskaper om: Stinas favorit mat, Stinas favoritstad, stinas favoritfärg, Vart stina är född, vart stina har bott tre gånger redan när hon var 22, vem stina är besatt av under Vinter os år 200x samt alla skäl till att stina gjorde de val i livet som hon gjorde. Det viktigaste med kursen är din C uppsats som du skall skriva och beskriva hennes bästa vän och vapendragare Madelene Åhlström, C uppsatsen står för halva kursens poäng"

Kursen grundad av Madelene Åhlström vid Örebro Universitet.



På tisdag ska jag dricka öl på andra lång! Jag blir så himla glad av det faktum att jag faktiskt intar Göteborg om 2201 minuter! Happy times!

Sommarens sista suck

Planeringen för den resterande sommaren börjar ta form!
Har varit lite småbitter över att sommaren tycks ha börjat att passera utan att jag knappt gjort någonting somrigt alls. Det somrigaste jag gjort är nog en dag på sanda med bror samt bröllopet. Nu tycks jag, Karro, Charlotte och Sandra vara på väg att hyra en stuga i Sthlms Skärgård vecka 32, känns mycket bra och en perfekt avslutning på sommaren. Ser ut som att min dröm om en sista minuten gick i graven men jag nöjer mig med fyra dagar i skärgården känner jag.
Bra blir det och på lördag åker jag "hem" till Göteborg, eller nej, HEM till Göteborg, så har det alltid varit och lär förbli att vara. Kommer hem på onsdag tyvärr, hade gärna stannat kvar forever.. Men det kommer, det kommer.

Idag och i morgon väntas det jobb, men först ska jag ta och träffa Kajsa för en lunch och en promenad.

Hejsvejs.

Svunna tider

Satt och tittade igenom massor av gamla bilder. Hittade ett par från det året jag var 17 år och satt på en balkong i kortedala och blandade starka drinkar. 7.0'or i vasaparken och Broder Daniel i frihamnen.
Jösses. Nostalgi. Vi visste ingenting om livet och vi hade det jävligt bra ändå. 17år och oförstörda.
"Du var 16 jag var 17 och vi skolkade från allt, jag ville bara va med dig, jag ville bara va med dig"






Mycket har hänt sen dess.

Nu far jag till jobbet. Adjöss.

Wöööh.!

Allt är FAN BÄST!

....

Gray, quiet and tired and mean
Picking at a worried seam
I try to make you mad at me over the phone.
Red eyes and fire and signs
I'm taken by a nursery rhyme
I want to make a ray of sunshine and never leave home

No amount of coffee, no amount of crying
No amount of whiskey, no amount of wine
No, nothing else will do I've gotta have you, I've gotta have you.

The road gets cold, there's no spring in the middle this year
I'm the new chicken clucking open hearts and ears
Oh, such a prima donna, sorry for myself
But green, it is also summer
And I won't be warm till I'm lying in your arms

I see it all through a telescope: guitar, suitcase, and a warm coat
Lying in the back of the blue boat, humming a tune...


-------------------------------------------------

Vad göra när livet tar en oväntad vändning.
En enkel till Göteborg. Fast för livet?

Day of love.

Dagen då kärleken var överallt, dagen då alla skulle gråta.
Allt var perfekt, oförglömligt.

Niklas & Angelica Wretling.
12/7-09
















Klockorna ringde för kärleken i St Nicolias kapell.

You, you, you, you...

It's always you.
Det är på riktigt och vi är bäst. För varje sekund med min egen känns det bara starkare och starkare. Livet har tagit en vändning, en oväntad vändning och jag kan inte annat än att njuta.
Målar upp drömmar och visioner, jag vet vad jag vill och det känns bra, mer än bra.

Idag var vi barnlediga och tog en sväng in till stan. Kostym till mannen inhandlad och jag tror vi snart är redo inför söndagens bröllop. Det kommer bli bäst.

Fan vad bäst allting känns, förutom en sak. Skolan. Den som kändes fantastisk nyss känns just nu bara i vägen för den fina värld jag hamnat i.

Jag kommer aldrig komma ifrån Göteborg, det måste vara min stad, bara att inse, acceptera och sluta förneka det.

Nora

Dagen spenderades i Nora med min mor och mormor, mycket trevligt på alla sätt och vis. Bilfärden dit och hem var dock en upplevelse, med mor vid ratten och mormor som kartläsare kan det gå hur som helst. Nästa år kör jag.
Fyndade en hel massa grejer!

Ett tidningställ i 50-tals anda
Tre VR tidnignar från -55 att ställa i stället
Ett salt, peppar o. senaps set i tik, 50tal
En gammal bioaffish för Casablanca
Två tiksmörknivar
Ett ställ med fruktknivar i tik
samt en stringinspirerad pidestal, även den 50tal.
Ett antal burkar till min samling, både plast och plåt

Utöver loppisfynden blev det ett par gladiatorsandaler, något mina fötter gillade då de äntligen kunde andas igen! Happy times!
Jävligt bra dag har jag haft verkligen. I morgon blir det ännu en bra dag.
MER JULI!

Tradera

ÄR livsfarligt. Måste försöka vänja mig av med denna dåliga ovana, tur för min ekonomi att jag börjat sälja saker så jag går något så när på ett ut.


Har idag haft en sjukligt bra kväll med Fia, vi fastnade på Gina Tricot i någon timma säkert och höll på att svettas bort, men vi klarade oss. Fick med mig ett nytt capo hem så nu kan jag fortsätta öva inför det kommande bröllopet som numera är skrämmande nära!!

Nu börjar helgen vilket jag är otroligt glad över.
I morgon är det alltså torsdag vilket innebär att jag min mor och mormor ska åka på utflykt till Nora på loppis. Komme bli guld, ska shoppa loss!
På fredag kommer äntligen min man och hans lilla dotter, har längtat om man säger.

Up next: Sömnen.
Hejsvejs.

Viktiga grejer..



Ge din gåva var med och rädda regnskogen:

http://www.greenpeace.cc/amazon/se/index.php


Ät inte sojaprodukter om de inte är garanterat att sojabönan inte kommer från drabbade områden.
Att hugga ner regnskog för att få ut palmolja som vi ska förtära i Sverige (och såklart i andra länder) när vi för tusan har en rapsolja av världsklass är fruktansvärt oförståligt. Samt att det även planteras otalaiga sojafält på marken där det tidigare varit en regnskog full av liv. Sinnessjukt.


Sånt här egagerar mig oerhört. Jag ger en summa i månaden till en organisation som, enligt mig, verkligen behövs. Gör det du med för guds skull!


Tänk en gång extra,
Tack för mig.

RSS 2.0