22:40

Jag har varit en usel bloggare. JAG VET!
Detta beror på att större delen av min tid den senaste tiden gått åt till diverse renovering av vår nya lägenhet.
Nu är alla väggar omtapetserade eller målade. Alla förutom hallen, detta pga att vi fick krupp på "easy cover" som skulle upp ovanpå träflis-strukturen i vardagsrum och hall.

Nu är det fint i alla fall. Det börjar bli ett hem.

Kommer senare att lägga upp bilder på vårt nya fina hem, ett hem där jag och min familj bor. Jocke och hans två S.

Godnatt.

12:20

Sitter på jobbet och längtar tills ikväll. Våra sängar förflyttas till vårt nya hem ikväll. Känns sjukt bra, nu har jag sovit sista natten i Elins soffa!

Nu börjar det nya livet! På fredag kommer mor och far samt vår nya soffa vi köpt från Chilli. Längtar!!!

20:06

Igår var det trevligt, idag har det varit mindre trevligt.

Efter jobbet igår gick jag och några av mina kollegor till Mañana för att äta fantastisk tapas. Det var mycket gott och trevligt. Efter att vi tryckt i oss en massa god mat gick vi vidare till andra lång och Sejden. Ölen rann galderligen ner i magen och stämningen var god. Kom hem vid halv två ungefär, lagom.

Varför denna dagen inte varit till belåtenhet beror inte på bakfylla vilken man skulle kunna tro. Nej, det har berott på att min mage tog stryk igår och tyckte inte att jag skulle stoppa i massa mat i den. Har fått i mig några smörgåsrån och nu även lite mannagrynsvälling. Kul.

Känner mig sjukt ensam då Elin inte vairt hemma på hela dagen och kommer inte komma hem heller. Ska bege mig till Joakim för att få lite kärlek och omtanke. Känns bättre så.


Jag och Julia på Sejden.


10:21

Det är mycket som händer just nu. Det är en enda stor röra i Stinas värld. Upp och ner går det, fram och tillbaka.
Om två och en halv timma ska vi skriva kontrakt och få nycklarna till vårt nya hem. Känns jätteskönt samtidigt som det såklart är lite skrämmande, jag är på väg in i en ny epok i mitt liv. Ett nytt liv. En ny värld. Familjelivet. Förstår inte varför jag ens tvekar. Jag vet att det kommer bli underbart och att allting kommer att lösa sig.
Ju mer jag tänker på det desto säkrare blir jag. Utan mina vänner skulle jag nog aldrig klarat detta så bra som jag har gjort. Ibaland behöver man hjälp för att kunna fatta vettiga beslut.

Just nu längtar jag efter att få träffa min man, något jag får göra om någon timma då vi ska bege oss till vårt nya hem.

Det finns saker som jag aldrig tänker överge.
En av dessa är kärleken. För hur klychigt det än låter så tror jag att den övervinner allt sålänge man är säker på vad man vill och vad man gör.
De här personerna är fruktansvärt viktiga för mig.
Om någon vecka är nu välkomna hem till oss tre. Familjen Dahlgren-Hellström. 





spotify:user:asterisque:playlist:6Rxo3XJrJ1sOrURZfSb6eD


18:47

Fick en fin present av Linnea för att jag varit duktig och tränat i Oktober!



Sånt här blir man glad av! Bästa Linnea kan hon. Lirk lurk larken.


12:39

Torsdag. Lite trött, har sjuktligt ont i min stackars fot men är egentligen rätt nöjd trots allt. I kväll ska jag hänag med Claris vilket ska bli mycket fint! Det var så längesen sist. Visst, vi ses varje dag på jobbet men det är inte samma grej..

I morgon blir det tapas med fina vänner och sen väntar en helhelg med min älskade man. Känns väldigt bra och det behövs.

Kan passa på att informera folket om att ni kan tjäna 750kronor om ni kan tänka er att ställa upp på ett hårproduktstest för ett välkänt märke! (Alla som deltar får 750kr)
Kommer att äga rum i Göteborg v.46-48.
Vi behöver både män och kvinnor.!
Hör av er till mig om ni är intresserade.


En kvart av lunchen kvar och jag är fortfarande hungrig. Vet inte vad det är med mig men jag verkar aldrig vilja bli mätt. Jobbigt läge.

hejdå små blåbär...!
PLUPP!

20:27

Kom nyligen hem från gymmet. Dum som jag är kunde jag inte hålla mig borta från crosstrainer´n så nu har jag sjukt jävla äckligt ont i hälsenan. Jag vill inte sluta träna, det är tråkigt att gå dit och bara lyfta, men vad ska jag göra då? Jag kan ju inte gå på pass heller för då belastar jag foten. (Har fått en mysig inflammation i hälsenan, kanske jag inte nämnt tidigare) Hm, nåväl.

Nu ska jag lyssna på Patrik och ta hand om all tvätt jag och Elin samlat på oss..


23:30

Ny vecka, nya tag! Räknar ner dagarna, nästa helg flyttar vi och blir familjen Hellström/Dahlgren. Underbart.


I helgen var jag Plupp.


RSS 2.0