Roliga dagen.

Jaha, den här dagen har ju verkligen bjudit på lite av varje. Började väldigt dåligt då jag fick ett avslag från CSN. Jag mådde sämre än igår, halsen är tjock och huvudet likaså.
Vid tio-tiden hade jag ändå fått upp modet lite så jag cyklade iväg till skolan för att plugga. Vid dörren stod Uniflex och frågade om jag ville ha jobb. Jag sa jaa! (med tanke på att jag inte kommer få några pengar nu) De bev jätteintresserade av mig när de fick veta att jag arbetat hos dem tidigare och att jag även hade kassavana. Jobbet gällde kassörska på CityGross. Det låter ju nice. Jag ska dit på intervju i morgon redan! Tvära kast här.
Jag peppar inför intervjun och att förhoppnignsvis börja jobba lite igen.

Jaja, nu ska jag dricka min kopp the och se på Vem vet mest. Sen blir det nog lite mer plugg, men inte så mycket, har ändå varit duktig idag.

Plugginspirationen flödar.. inte.

Sitter i soffan och försöker mig på att plugga. Har knappt pluggat någonting i helgen, skyller på att jag varit sjuk största delen och inte är frisk ännu. Fast det har nog mycket med att göra att det finns en massa saker att göra här hemma som är otroligt mycket roligare än att sitta och plugga. Nyss sprang jag unt med diverse dukar och småprylar som jag fick för mig skulle placeras om. Och då var jag ju tvungen att stryka dukarna också. Där förlorade jag 45 minuter. Nu är det skärpning som gäller! På fredag är det faktiskt tenta!

På söndag ska vi kika på ytterligare ett radhus, denna gång i Habo, Kråkeryd (!!!!!) likadant som det vi blev kära i förra gången. Detta är dock en fyra istället för trea och det är inte mer att göra invändigt men det är inga stora grejer, väggar och några golv bara. Vi peppar och hoppas att det ska kännas lika bra som förra och att det blir vårt, kanske.

Denna helgen har varit underbar, som alla andra helger när jag får vara nära min man.


Vi tog oss en bit mat, det var vi värda.
Jockes blixt på mobilen gjorde oss kritvita, men det får ni leva med.



Ny pricklig liten skapelse från Monki, för det var jag värd.


Ny skjorta och kofta (plus byxor och skor som inte syns) för det var HAN värd!


HEMMA

HEMMA HEMMA HEMMA! Älskar känslan av att stiga innanför dörren till vårt hem. Vi har inga föreläsningar idag och inte på måndag så jag passar på att ta en långhelg. Måste dock plugga en massa, blev inte så mycket gjort igår om man säger, var inte på topp om man säger. Idag mår jag bättre och har bara en hals som är tre gånger större än den brukar. Känns det som i alla fall.

I onsdags blev det middag hos Carro i klassen, mycket trevligt. Sen gick vi ut på kåren. Kom hem lite för sent, men det är det väl värt.

Nu idag ska jag plugga,, luncha med fina Clara, plugga mera, shoppa lite kanske?! Om jag fått min lön dvs. Det får vi hoppas. Sista lönen. Sen blir det kärvt.

För övrigt så saknar jag mina syskon, min mor och far och hela min bästa släkt jättemycket! Så kan det vara.

En låt jag nästan inte kan sluta lyssna på. Blir nog lite extra religiös när jag är i Jönköping. Hoho.
Hur som helst passar väldigt bra just i dessa tider:
Ådahl – Jag Tänker Be För Sverige



Kåren i onsdags. Martinas hår, jag, Hanna och Carro längst fram.
Yesbox.


Jaha.

Jag mår inte bra av det som har hänt. Det är blandade känslor men mest bara dåliga. Det jag glädjer mig åt är att MP gjorde sitt bästa valresultat någonsin. MEN, det fanns det fler som gjorde. Sverige är på väg åt ett håll som är fruktansvärt. Jag har faktikst inga ord. Grät en skvett igår och det var tvungt att gå upp i morse.. Hm.. Nåväl.

Nu längtar jag till torsdag för då åker jag hem till min man. Fast först blir det onsdag och då blir det förpepp hos Carro och sen Akademin! Det ska bli kul det må jag säga!


Har äntligen ramat in carl larsson bilderna, i alla fall fya av dem.



Lite depp och lite pepp.


NU KÖR JAG!

Kör som i kör, inte kör.

Jag tog mig i kragen, ringde en körledare här i stan och det är övning ikväll klockan 18:30. Nu har jag inget val än att gå dit, om jag inte vill skämma ut mig och inte komma fast jag sagt att jag ska det. Hade jag inte ringt innan hade jag nog ballat ur i sista sekunden som vanligt. Men det är någonting jag måste sluta med. Nu ska jag bli social igen och komma på hur mna umgås igen. Känner mig helt lost, tror jag glömt bort totalt hur man gör när man umgås. Det ska bli ändring på det. STINA SKAFFAR SIG ETT FRITIDSINTRESSE! (Som inte bara involverar henne själv, haha)

Peppad till tusen, förutom att jag har världens jobbigaste tårsnuva, (tack för att jag fått ärva den farmor i himmelen). Men den har sin charm också. Lite som att vara jätteallerigisk mot pollen.

Nu ska jag plugga lite mer anatomi innan jag drar igen för att sjunga med min ljuva stämma. ;)

Heppåre!!

Bilder från helgen


















Vi spelade roligt frågespel och tjötade en massa. Sen gick vi ut till ett ställe som hette Huset.
Verkade vara heeelt okey.! ¨Har haft det underbart i helgen med både Alinababe och min älsakde Joakim här.
Nu är jag snart ensam igen.


HELGIS!

En skolvecka var då till enda. Efter dagens föreläsningen drog jag och Martina till forum humanun för att kika när vår lärare la fram sin avandling "Oral Health and Sense of Coherence". Kändes inte riktigt som att vi var på samma nivå som de där jepparna som satt därinne. Haha.

Nu sitter jag hemma och väntar på att Alina ska komma om några timmar.! Innan dess hade jag tänkt att jag skulle plugga ordentligt så jag kan vara helt ledig i helgen med gott samvete. Får se hur det går. Det är rätt mycket nu känner jag.

Ser även fram emot i morgon då Jocke kommer. Blir helt tokig i skallen av att vara ifrån honom hela tiden. På söndag tittar vi på radhuset, får se om det är någonting att hänga i taket. Barnarp ska visst inte vara det roligaste stället på denna jord. Vi får väl se.

Hejpåer. Nu ska jag vara duktig och läsa massa.

Måndag

Det har varit en sjukt lång dag i skolan. Hade föreläsning om etik på förmiddagen och på eftermiddagen var det en sån om studeiteknik och en om att öka sin läshastighet. Kom hem vid halv åtta och var väldigt trött. Inget plugg idag. I morgon blir det desto mer då vi är lediga från föreläsningar och dykligt. Plugg plugg plugg.

Det är rätt jobbigt detta, jag hatar att vara ifrån Jocke såhär. Inte dirket hållbart att ha två boenden när jag bara har studiemedel (och kanske inte ens det, haha). Fy. Allt är kaos just nu. I alla fall nästan allt. Tur att jag har en utbildning jag verkar trivas med i alla fall. Om bara min kurslitteratur kunde komma! Bokus strular, snart har det gått 2 veckor sedan jag gjorde min beställning.

Nej nu struntar jag i detta. Går och lägger mig och hoppas på bättre tider.
Det värsta är väl att det är lite mitt fel att det är så här mycket kaos just nu. Det var ju jag som drog hit till Jönköping. Nåväl, det ska väl visa sig ha vairt bra kanske.

Här bjuder vi på en fejkad gladbild på mig. Peace. (Jag har fått totalt tre gigantiska finnar under natten förresten, dom kan ni leta efter.)


Söndag

Det har varit en väldigt seg dag. Åkte tillbaka till min lilla lägenhet i Jönköping igen. Här är det tomt, tomt och åter tomt. Ida har flyttat ut så nu är det väldigt tomt och ensamt. Kom att tänka på att jag faktikst aldrig bott helt ensam, eller jo, i Sthlm bodde jag väl mer eller mindre ensam men annars inte. Har alltid bott med vänner, hos mor och far eller som nu med Jocke. Nu är jag heeelt ensam, kanske är skönt på sitt sätt, men ovant. Bor i ett gammalt hus som det knarrar i väldigt mycket och som har stora gamla dörrar och sånt. Lite läskigt men det kommer nog gå bra.

I dagarna som kommer ska Jocke få besked från Mac-huset om han fick jobbet eller ej. Nervöst och spännande. Och på söndag ska vi till Barnarp för att titta på ett radhus med stor trädgård och 4ROK. Det ser jättefint ut, jag hoppas bara på att Barnarp är ett  vettigt ställe att bo på men det visar sig.

Var och röstade igår också så nu har jag det gjort! Hoppas alla tar sig i kragen och går och röstar!

DET ÄR JÄÄÄÄTTEVIKTIGT! RÖSTA RÖSTA RÖSTA! RÖSTA RÄTT/RÖTT(eller som i mitt fall, grönt)!!


Nu ska jag sova, upp i morgon och ha föreläsning om sekretess och grejer, säkert jätteroligt.. Godnatt.!

Lyssna och njut:
Halvdan Sivertsen – Sommerfuggel I Vinterland


RSS 2.0