Night falls over Kortedala

Jag har som ni märkt inte uppdaterat på ett bra tag. Detta för att jag inte har haft någon som helst inspiration och att jag inte har haft någoting vettigt att skriva om.

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu egentligen, men egentligen är det full rulle. Men det som händer är inte så spännande. Mycket handlar om skolan såklart. Fullt upp med allt från röntgen, PTR till tand- och bettutvecklig. Det tar sig och jag förstår verkligen inte hur jag ska lära mig allt detta och bli bekväm och säker i min proffesion.  Men det kommer väl.

Just nu är jag i Gbg för första gången på två månader. Känns jätteskönt faktiskt. Saknat vårt gemensamma hem och vår vardag här. Stella-helg och henne har jag inte träffat sedan jul.

Igår var jag ner på stan och lunchade med fina Clara som jag också saknat! Var så himla härligt att träffa henne igen! Vi åt lunch på ett halvtråkigt grekiskt ställe, men det gjorde inte så mycket. Maten var inte det viktigaste.
Etferåt fyndade jag en fin top på Zara för 39kr, ungefär vad vår ekonomi klarar av just nu. Men fin var den!
Tog en promenad hemåt i solen, njöt verkligen och till och med Kortedala var vackert.

Idag ska jag ta och sy upp mina gardiner till Jönköpinghemmet. I själva verket skulle jag vilja att mina familj kom hit på lite eftermiddagsfika. Fast det är ju inte så troligt att det skulle kunna gå. Känner för en utflykt också. En sån som vi gjorde till Hönö när jag fyllde år förra året.

Längtar till våren och sommaren.


Jag och Lisen gungar med grabbarna på Djäkneberget. Juli 2010.


Utflykt till ett blåsigt Hönö. Maj 2010.


Bada fötterna i Vltava, Prag. Augusti 2009.


RSS 2.0