Valborgen

Jag har blivit rätt dålig med den häringa bloggen, tror inte jag har vare sig ork eller lust att ens skriva någonting. Har ingenting roligt att berätta, inte så mycket som händer.
Eller en sak är sjukt rolig, på onsdag ska jag och Fia sätta igång med vårt musikprojekt! Satt och spånade lite i förrgår om vilket sound vi var ute efter osv. Tror vi har någoting jävligt grymt på g! Lite sköna beats och sånt. Känns som värsta lyftet! Hösten kommer bli fantastisk med plugg och massa musik, och sommaren, den kommer bli grym den med. Äntligen börjar jag känna en viss pepp, det är framsteg och jag vet att allting kommer bli så himla bra.

På söndag fyller jag år vilket innebär .lite festligheter i min ära på lördag, på söndag kommer släkten och säger grattis och sånt. Skönt att få födelsedagen överstökad på något vis. Jobbigt när minnen gör sig påminda.

Usch, nu upptcäkte jag att det sitter en jävligt står spindel på väggen bredvid. Bäst att avsluta detta inlägg och ta i tu med spindeln.

Puss och kram.

Kom nu på att rubriken inte hade någonting med inlägget att göra, jag ska inte fira någon valborg iår. Ska jobba i kväll och sen ska jag sitta och blicka ut över landskapet på altanen med en god bok.
Håller på och läser En bit av mitt hjärta av Peter Robinson. Jag brukar inte gilla kriminalromaner, men denna är fantastisk. Han blandar polisarbete med musik och kultur från 60-talet, sjukt bra som träffar mitt i prick! En bok att rekomendera folk som har en förkärlek till 60 och 70talets tongånger.


Fantastiskt jävla bra brud! Lyssna och njut.


Nypan

Hemkomen från Nyköping. Spontana flykter med bil är det bästa som finns. Fly till en plats där ingenting spelar någon roll. En plats som ger dig en stund att vila själen. Fantastiskt.
Uppvilad är jag nu tillbaka i Hallsta. På bordet låg ett kuvert med Väddö folkhögskola som avsändare. Fort öppna kuvertet och... Du är antagen till att läsa kursen i Hälsopedagogik under 2år. Upprop 17e Augusti.
Äntligen. Jag kan se ljust igen. Sommaren skrämmer mig inte på samma sätt, för nu vet jag hur min höst ser ut. Sommaren kommer bli fantastisk. Varje dag vill jag sitta i hamnen i Nypan och äta kulglass av bästa kvalité. Då mår jag bra.

Nu ska jag läsa ett kapitel i min bok innan jag somnar här och nu.
I morgon behöver Gula Hästen mig, det är sjukt mycket betsällningar i morgon så det kommer bli en väldigt hektisk dag.

Snart fyller jag visst år också. Jag önskar mig en kroppstrumpa och halva JC. Möjligen även ett garage i Rågsved samt arbetskläder utifall jag skulle få ett jobb.

Nej nu får jag ta mig samman och sova, innan jag spårar ur.
Puss nästa påsk.
/Stinalina

Too much of everything is never enough





Jag bränner allt, på en sekund och du kommer inte ens känna lukten av röken, lukten av sparade minnen som försvunnit.
Hanteringen av det förstörda.

Loppisdagen

Det är alltså torsdag och jag har nu insett hur mitt intresse för att blogga har minskat markant den senaste tiden, men jag tänkte göra ett försök ändå.
Sitter och lyssnar på Belle and Sebastian, uppdaterar min mail varannan minut i hopp att få ett svar om lägenheten på Fruängsgatan i Nyköping., men ingenting verkar vilja hända. Typiskt.
Om två poch en halv timma skall jag till Brukshotellet och få mig en helkroppsmassage. Jag fick ett presentkort på en massage av min farbror på min tjugonde födelsedag, denna har inte blivit utnyttjad förns nu. Det är ett perfekt tillfälle att skämma bort mig själv lite extra, det behövs vissa stunder. Igår unnade jag mig ett par uttjusiga skor (otippat) och jag blit alltid lika lycklig när jag inser att jag faktiskt gått och blivit ägare till ett par helt nya jättefina skor.
Dessa var bruna, öppen tå, lite gladiator stuk, kilklack och helt underbara. Perfekt.
Det blev en fika med Alina igår, behövligt, samt en lunch på Vivaldi med Madde och Nathalie, mycket trevligt.

Jag har kommit in i en extrem läsperiod förresten. Läste i förrgår ut Hanteringen av odöda vilken jag tyckte var helt okey, jag har ändå rätt svårt för skräckromaner. Nu har jag börjat på Magdalena Graafs bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig! Detta pga en order från min syster som påstod att detta var den bästa bok hon läst. Jag kan inte hålla med om det just men den är fantastiskt gripande och hemsk på alla sätt och vis, hon skriver den på ett mycket personligt vis och man kan vekrligen känna med henne i de mest brutala situationerna hon går igenom. Detta är en bok att stäckläsa.

Nu tillbaka till den här dagens händelser, Loppis står på shemat samt lite shopping med min kära mor. Det kommer bli sjukt fint på alla sätt. Destination: Köping.
Kvällningen tänker jag spendera med min raring Fia, en saknad själ!

Dags att ta tag i dagen.

/Stin.


Börta

Intenret är nere, hemtelfonen är nere, vädret är nere.. så, vad blir då jag? Jo, nere.
Sitter på fars arbete och fixar lite viktiga grejer och sånt, sånt som man bör göra ibland. På måndag har jagh förhoppnignsvis fått tillbaka internet. Detta kommer att innebära att jag kommer att sy ikväll samt fixa batteriet i min nya klocka som jag köpte på Stadsmissionen vid svingeln igår. (Sjukt snygg) Kommer även att bli en del tv-tittande, Anna Skipper och Rent Hus. Dessa program går dock samtidigt men jag älsakr verkligen det här med inspelningsbar boxer.

Jag tycker inte att Västmanland välkonmade mig särskilt fint fkatikst, vad är det här för väder? Och varför beter jag mig som om jag är allergisk mot min katt? Fy! Tur att mor min bakat bröd så jag kan njuta av det hela kvällen, bröd är det bästa jag vet.

Jag önskar mig en kroppstrumpa när jag fyller år..... EMELIE!!
Puss! hejdå, nu kör jag in i de-på!

Hemfärd

Sitter hemma hos frugan medan hon är på jobbet. Jag ska snart börja packa ihop alla mina saker, ta min rullis och gå hem till Jeff innan jag far hem. Tåget går klockan 18 och det känns rätt bra ändå, samtidigt som jag inte vill lämna denna trevliga lilla lya och min favorit dam. Har det bra här, sitter i en blå kroppstrumpa och har det gött.
Jag vet att det kommer bli jobbigt när jag väl är hemma, i morgon och resten av veckan kommer jag att befinna mig på jobbret. Har även en dryg läkartid i morgon vid åtta, jobbigt.
Har fruktansvärt ont i örat och jag är rädd att jag åkt på en öroninflamation, någoting jag adlrig haft förut.

Jag är inte bitter, jag är bara lite trött.

Nu ska jag ta tag i dagen för det är lika bra.

/Stina lina lotta


Jag och Clara när vi åt mjukisglass i onsdags.

RSS 2.0