Dop och sånt

Då har Lisa och pappa åkt hem. Känns lite tomt måste jag säga! Men vi ses i påsk igen. Skönt att få träffa familj och släkt lite oftare nu.

Pappa var sjukt nöjd med kartmässan skall göra detta till en tradition. Lisa var nöjd med skolan och fick prata lite med en studievägledare så hon blev lite klokare. Håller tummarna nu för att hon skall göra rätt val, dvs Jönköping!

Blev ett pass på friskis efter plugg i bibblan. Step, det gillas!

Här kommer lite bilder från dopet i helgen.
(Emils bilder från mobilen)


Nydöpt liten Elsa Anna Ellen.


Kusiner


Lisa och Elsa


Emil och tösen


Fågelmobbing och sparrispaj

Så var denna dagen snart över. I morgon är det nya tag igen. Tentan i prevention är avklarad och det gick väl bra. Luddig kurs och luddig tenta, lite så tyckte jag nog. På fredag får vi hoppas att den tentan i alla fall stämmer överens med studieguiden.

Just nu är pappa och Lisa och hälsar på lite. Pappa är på kartmässa på Elmia och Lisa är här för att kolla in skolan lite, men mest nog lite för att umgås med sin kära syster såklart!

Efter tentan tog jag med mig Lisa på stan som satt och pluggade duktigt i bibblan. Hoppas hon kände sig riktigt hemma så hon vill flytta hit på en gång!! ;) Ví vandrade omkring lite överallt, hamnade i stadsparken där vi fick se två hemska fågelmobbningar. De borde veta bättre.

Var ute i tre timmar ungefär sen kom käre far som avslutat dagen på mässa och hämtade upp oss. Hämtade hem min cykel som stått hos Anneli sen i november. 

Nu har vi ätit en supergod sparrispaj som mamman gjort! Sen är det tydligen fotboll som gäller ikväll. Sverige - Moldavien.


HEJDÅ!

Paket till Elsa

Nu åker jag, Joakim och ett rosa liten sött paket till Hallsta.


Onsdagen

Så. Då har jag lagt pluggande åt sidan för idag. Sprang till kiosken för att hämta ut mitt paket från H&M som innehöll mina klänningar jag beställt! Passade perfekt så nu längtar jag ännu lite mer till solen och värmen. En av dem måste jag dock göra lite justeringar med, men annars så. :)

Nu håller jag på att koka ihop en härlig soppa med gröna linser och potatis. Har kommit fram till att jag verkligen behöver en större kastrull när jag gör mina sopp-storkok. Lär mig aldrig.

Ha en härlig kväll!


Vilken soppa!


!!!

Blir galen på att min gamla header kommer upp när man är inne på ett enskilt inlägg. I alla fall hos mig. Vet inte hur man får bort det?

Pluggpaus

Tentaplugg för hela slanten. Är hemma en sväng för mat och thépaus.
Jag har infört ett théköparförbud åt mig själv. Mitt skåp är överfyllt med diverse théer. När jag går och köpte thé råkar det allitid bli 2hg av någon konstig anledning. Men Jag gillart!

Mina top 3 théer (grönt givetvis):
1. Jordgubb/Champange (totalt outstanding! bästa någonsin!)
2. Mareld (björnbär och sånt gött)
3. Siddharta (bästa frukost-théet med citrongräs och annat friskt)

Det var det!
Hejsvejs!

PS. Jag har tonat håret lite. Så nu är det så där trevligt mellanblondt och skiftar snyggt i grönt i mina gamla slingor. Tjohej! JÄTTESNYGGT!!


THÉPAUS! Med bästa muggen jag fick av Elin förra julen. Två baljor till frukost, sen är jag nöjd.


Oral-B

Heldag på kliniken idag. Fick lite produktinformation från Oral-B och de var så givmilda att de gav oss varsin triumph-5000! Woho! Vi tandhygienist-studenter jublar! Haha, man blir lätt lite nördig. Nu har jag setat och lekt med den en stund och längtar tills den är färdigladdad och jag kan premiärborsta!

Åkte till Friskis efter kliniken för ett skivstång/kondition-pass. Fick sällskap av Martina.

Nu har jag ätit en mango och väntar på ett avsnitt av Gynekologen i Askim.


Det var allt vad jag hade att komma med.
Hejsvejs!


Tack Oral-B för denna muta!


09:38

Längtar till sommaren och saknar Kattvik.









Fynd fynd fynd!

Efter en heldag på kliniken tog jag Johanna och Anneli en sväng till IKEA. Åkte hem med en massa fynd! Jag köpte en sänggavel till sängen (vi ska sälja stommen vi har idag) för 95 spänn (hade rabattkupong på 100)! Den hade kostat 1 500. Woho. Sånt gillar vi! Jag ska dock klä om den, men det är det värt meda tanke på hur billig den var.
Johanna köpte en fin sekretär för 700 som kostat 2 200! FYND! Tacka vet jag fyndhörnan alltså.


Klickade hem lite sommarklänningar alldeles nyss.





Kunde inte låta bli..! Men tjusiga är dom och sommarkläder behöver vi alla. ;)


Seminarium

På g till skolan för ett seminarum. Känns sådär va. Men det får gå som det går.

Hej svejs!


WOHO!

Det har varit en bra dag. Var i skolan och hade kariologi och parodontologi. Efter detta gick jag och mina två fina tjejor Johanna och Anneli till ICA för att köpa lite mat. Jag rusade iväg på arbetsintervju medan de gick hem till mig och började laga.
Intervjun gick bra, jag kände mig lite fjantigt trevlig och öppen, men det är väl oftast så på intervjuer egentligen. Fick veta att det var sjukt många som sökt såklart men jag är nöjd över att jag fick komma och nu vill jag bara ha jobbet! Lokalvårdare i sommar. Yes!

Efteråt gick jag hem, åt mat med vännerna mina, drack the, åt muffins och pratade om allt och inget! Sjukt gött. Vi skulle pluga inför seminariet i morgon men det blev då inte av. Men vad gör det? Det kommer gå bra. Tand och bettutveckling kan vi som ett rinnade vatten säger vi.

En jättebra sak! Jag och Joakim har fått lägenhet och vi flyttar in på Elektravägen, Ekhagen här i Jönköping den 1:a juni! UNDERBART! Äntligen. Om nu jag bara får jobbet så vore det mesta skitbra verkligen.

I morgon åker vi hem till Hallsta för att fira mormor och mamma som fyller år samt gå på 30års partaj och lite annat. Prio ett: Träffa Kajsa och hennes mage!

Nu ska jag ta en titt på plugget innan jag ser till att sova lite.

Lyssna: The Go-Go's – This Town



Dessa från H&M vore ju nice.


Måndagen. Igen. Måndag.

Ibland så undrar jag vad jag egentligen håller på med. Liver skrider på åt ett håll jag aldrig kunde föreställa mig att det skulle. Jag ska bli tandhygienist och jag frågar mig var och varannan dag om det verkligen är rätt för mig? Men hur många gånger har jag inte tänkt så förut? Hela tiden. 
Rastlös och en vilja att lyckas. Lyckas med det jag kan, det jag är bra på. Vad är det? 

Nu när våren tar vid saknar jag Intermetra. Jag saknar Svensk Markservice och Kanalcafét. Saknar det mesta som varit. Rädd för det som komma skall. Det är inte likt mig. Undrar vart min framtidstro tagit vägen. Rädd för allt skall rasa samman innan jag hinner fram. 

Om 45 minuter åker jag tillbaka till Jönköping. Jag ska titta på en lägenhet som kanske kan bli vår. Tanken på att den kan bli vår gör mig rädd och förväntansfull.

Lyssna:
Bombay Bicycle Club – Rinse Me Down

Skidor, skidor, skidor, skidor... och skidor.

Det var vad det handlar om just nu. För lite fokus på plugget och för mycket på skid-VM. Men det gillar jag! Följer detta slaviskt och dagarna varvas med glädjetårar och besvikelse vid vallafiaskot, men det är ett härligt VM!
Idag blev det ett silver för damerna i stafetten och i morgon hejar vi fram herrarna!

Annars så håller vi på att jagar efter ett boende här i Jönköping. Ska på visning på en trea på måndag! Hoppas verkligen på den! Den vill vi ha.

Annars igen så är det mycket bröllopsplanering. Snart ska vi skicka iväg inbjudningarna så det är gjort. Klänningen är inköpt och tärnklänningarna är på väg. Det händer saker alltså.

Nu har jag nog ingenting mer att säga.
Ska ladda inför ett pass på Friskis ikväll.

Hej svejs.

RSS 2.0