22:31

Sitter och peppar inför morgondagens resa till Gbgland. Kommer bli grymt på alla dess sätt och vis.
Sista packningen samt lite sömn är det enda som fattas nu.

Miss Li, min kära lilla raring, förgyller min kväll minst sagt.


Why don't you just love me
The way you used to do

My hair's still curly, my eyes still green
I'm still the same as when you loved me

You said our love would never fade
I'm still the same Why did you change?

Why don't you love me like you used to do?

16:59

inside my heart is breaking, my make-up may be flaking but my smile still stays on

08:24

Jag känner mig totalt nollställd och de kommande dagarna kommer bli jobbiga.

Call me on your way back home..


Drömde förresten värsta mardrömmen i natt. Drömde att jag fick min deklaration där det visade sig att jag inte betalt någon skatt över huvetaget och skulle behöva betala tillbaka en sjuk summa, över 100 000 var det. Fy.

Nu ska jag åka till jobbet. Det är sol och vårigt ute, ingenting som tilltalar mig längre.

Nypan

Sjukt mycket att tänka på i detta nu, lika bra det kan man tycka. Var och kikade på en till Folkhögskola igår, utanför Nyköping, verkade hur bra som helst, konst och hantverk linje denna gången. Svårt val detta.

Hade Madde med mig som sällskap, efteråt tog vi en sväng förbi Nypan för att träffa Niklas och Angie. Det resulterade i att jag och Angie blandade drinkar för fulla muggar, grymt trevligt på alla sätt och vis. På vägen hem var det sjukt mycket dimma så vi körde på en hare, det var fruktansvärt verkligen. FY! Men vi kom hem välbehållna vilket alltid känns bra.

Adjö
Stina

Framtiden nästa.

Har egentligen inte mycket att skriva.
Förutom att jag varit ut till Väddö och kikat på skolan, det verkade rätt bra, ett stort minus var dock för att det verkade så hmla dött därute. Vet inte om det berodde på att det var söndag eller om det alltid är så dött, hoppas inte. Men jag får inte låta sånt vara avgörande för mitt beslut, utbildningen verkade hur bra som helst och jag kände bara att jag ville sätta i gång på en gång!
Var på intervju och han sa att jag var hjärtligt välkommen och att det bara var att skicka in en anmälan, någoting jag ska ta tag i nu idag tänkte jag. Hälsopedagog, mitt framtida yrke? Maybe baby!
Tvåorna trodde dock att jag var där för textilutbildningen, tyckte kanske inte jag såg ut som en framtida hälsopedagog.?

På lördag ska jag åka ut till Vårdinge By utanför Gnesta för att kika på ännu en skola, denna gång en Konst och Hantverkslinje. Lite annat än mitt andra alternativ, men det ska bli fint att ha någoting att jämnföra med. hoppas nästan på att denna linje skall kännas bättre ty den ligger bättre till och det är lättare att ta sig därifrån. Framförallt är det sjukt nära till Nypan där jag har Niklas och Angie, några jag saknar hela tiden.
Vi får se helt enkelt hur det blir med allting, jag är sjukt glad över att jag är på väg någonstans i alla fall, vart vet jag inte ännu men ändå. Detta skall bli mycket spännande!

Fy tusan vad jag längtar tll våren nu, den riktiga våren utan snö.

/Stina.

Helgen som sådan..

Idag är det en sån där dag då man har alldeles för mycket men borde göra, men man har inte en jävla lust med att ta tag i någoting av det. Sov sjukt dåligt i natt på alla sätt och vis, och jag kommer vara helt slut efter det att denna helgen har gått till enda. I morgon åker jag til Väddö klockan 6 på morgonen för att kolla in Hälsopedagogutbildningen, jag hoppas innerligt att den är grym nu när jag anstränger mig så.!

Nu måste jag göra klart mitt pluggeri så jag hinner ut och springa innan jag örjar jobb klockan tre, någoting jag absolut inte vill göra känner jag. Hoppas verkligen att jag får ett nytt jobb sanrt. Jag är så oerhört trött på alla fyllegbbar som kommer in om kvällarna, stinker öl och svett, pratar otydligt och äckligt. Etfer dom kommer deras ungar som ska härja, sno åt sig hela konsumentavdelningen, försöka köpa tobak trots att de är typ 17, bli skitsura, därefter ställa sig och kasta diverse glåpord till mig bakom disken innan dom går. Sen kommer nästa gäng, och så går kvällarna. På natten kommer de tillbaka och krashar fönster som hämd. Fy fan vad trött jag är på det! Skaffa er ett liv för tusan, stackars satar.

Som sagt, NEJ, jag är inte sugen på att jobba ikväll.!

/S

Ps. Jag är en klippa ibland, lotsade runt min bror och Blanken i Uppsala nyss, brodern ringde och visste inte vart han var! Jag blir så glad när jag känner att jag hittar och har kollen. haha.

Bara Bruce



2003.

Renasde bland en massa gamla grejer och plötsligt kom jag över min första kameramobil. En Ericson T610, den första, den bästa! Jag hade sparat alla mina pengar efter sommarens jobbade ute i skogen, lagom till jag skulle börja gymnasiet släpptes den och jag tvekade inte en sekund! Sjukt stolt var jag och kände att nu börjar förändringens tid.

Vilken hysteri det blev när mina och Maddes nyfunna "vänner" fick nys om min mobil som hade KAMERA! Helt sjukt häftigt, aldrig någonsin har väl vi två, jag och Madde kännt oss så sjukt populära som då. Vi, färskingar på gymnasiet stod och såg på när treorna i SPEK lekte med min mobil. Efteråt kunde vi knappt prata eller andas, häftigt, detta måste vara status!
Det var så det började, starten på kanske världens bästa och starkaste vänskap. Eller ja, det började väl på sommaren men nu jävlar skulle vi erövra hela världen! Vi skulle bli några, aldrig mer skulle vi vara några jävla nobodys.
Hur allting efter det gick är en helt annan historia, men en sjuk rolig sådan. 2003 var året då vi skulle bli tightare än någonsin. Fy fan vad bra vi var och är. Madina Stilene.

Tror man skulle kunna skriva en bok om allt vi gjort, en riktig skrattretare skulle det bli.! Haha, inga vettiga människor skulle gå till Sura ena dagen och till Västerås den andra, utan att ens fatta varför man gör det, vi gjorde det bara därför att vi ville! Så som det ska vara. Idioter kan man tycka.

Nu sitter jag och lyssnar på Bruce Springsteen och njuter en sekund i nostlagins tecken

Nu skiter jag i detta, vet nog knappt varför jag skriver detta eller ens vad jag skriver. Massa babbel bara men de tär rätt gött det med!

Tack och adjöss nu far jag till sjöss!
Brölsan.

Dagens vilja ha



Hitta dessa short och detta linne på nelly.com
Detta vill man ha.

Orinoco-knocko å sånt därnt som händer.

Var ut till Bibi i Föunda efter jobbet och red ut en sväng med jätten Orinoco och kallblodet Moa. Riktigt mysigt var det och sjukt skönt att komma ut i skog och mark sittandes på hästryggen. Pratade om ditt och datt, bland annat om hennes erfarenhet av en djurkiropraktor, någoting som lät helt fantastiskt fashinerande.! Tydligen så hade hennes förra hund varit så gott som förlamad och veterinäerna på Strömsholm sa att det inte fanns något hopp för stackarn. Innan hon fattade några beslut kontaktade hon en djurkiropraktor i hopp om att det kanske skulle gå, vilket det gjorde och hunden levde frisk i två år till! Helt galet. Pratade även mycket om hästmassage och liknande, jätteintressant, vore sjukt häftigt att kunna allt det där och arbeta med att behandla djur på det sättet.

I morgon är jag ledig, någoting jag inte varit på ett par dagar. Skönt ändå att jag får ihop lite timmar ändå nu i Mars. Under morgondagen ska jag knåpa ihop min sista Engelska uppgift vilket innebär att jag äntligen är klar med kursen! Tack och lov!! När det är klart ska jag åka och träffa Fia och Emelie (SMARAGERNA MINA!) över ett glas vin eller två samt en massa jävla kex och en massa mer jävla ost!! GÖTT!!

Haha, sitter och kollar på youtube. Rikard Palm har gjort sig rolig under årens lopp.



Nu säger vi godnatt till världen!
Pussen! / Stinalina

Himmel och pannkaka

Är just hemkommen från jobbet, känner mig trött i kroppen men själen skriker och vill ut. Ska ut och rensa tankarna under en joggingtur ut på landsvägarna.
Varför ska det kännas så hårt och så svårt? Känslan finns där hela tiden, påtaglig och stark, som om den vägrade att släppa taget, som om den vore gjuten i hårdaste metall.


Det finns ingenting som alltid känns likadant..


Ikväll ska min moster komma hit och göra sjukaste grejen med mitt hår! Jag är galet nervös, men detta ska bli kul! Kanske ser jag ut som en pudel innan dagen är slut. Den som lever får se. Hoho!

Nu till min joggingtur och den friska luften.

/Stin. Miss S.

Ljug för mig, älskling

Hittade mina gamla Lisa Ekdahl skivor idag förresten, en dam vars texter och röst jag alltid har varit svag för och kommer säkert alltid att vara. Fantatisk.

Ikväll går denna på repeat:





Schlagerkvällen

Då var den över, en sjuk låt vann som jag inte alls förstår mig på, opera och disco tillsammans blir för mig kräkmedel. Nåväl, schlagerfestivalen går väl ändå ut på i att hålla på den låt som är minst dålig? Det gjorde jag, men svenska folket höll visst inte med mig. Måns och Shreks fru Dawn Finer var enligt mig bäst i kväll!

Satt och kikade nu efteråt på Youtibe och hittade Greklands bidrag till festivalen i maj. (Någon som tydligen jämnförs med Måns, hah, pinsamt) Jag kan vekligen inte sluta skratta när jag tittar på den här mannen, han verkar lida av ticks i hela kroppen samt ADHD eller någon annan bokstavs sjukdom.

Ser ut som mig själv när jag ska i ett övertrött tillstånd skall härma någon sjuk person, eller överspela någons scenspråk (tänker på alla gånger då jag försökt gjort mig rolig till Cara mia), någonting jag säkert skulle kunna göra efter ett par glas vin och var i Maddes sällskap.  (utan vinet också uppenbarligen)
Säkert bara jag som tycker detta är kul, eller ja Madde också säkert. Titta och njut hur som helst. Haha.
Det blir bara värre och värre ju länge man tittar.



Tack och godnatt!
/Sssstina.


VAD KUL! nej.

Kings of leon kommer till Hultsfred och jag vill ju inte ens åka på Hultsfred, vilken jävla otajming.

Svensk midsommar

Jag fullkomligt älskar denna fantastiska bild från en midsommar i mitten av 50talet. Det är min far och farmor på bilden och farfar står bakom kameran. Ljuvligt.


Underbara helg.

Fy bövulen, jag är riktigt sur. Jag ska jobba lördag kväll, ingenting jag egentligen inte har någonting emot faktikst, jag vill gärna jobba. MEN, just nu är jag så sur, för denna lördagen kommer hela sveriges befolkning sitta bänkade framför tv med familjen eller med vännerna och ha det så jävla trevligt. Jag är inget stort fan av Melodifestivalen, nej. Men just bara för att jag ska jobba kvällen denna dagen så vill jag helt pltöslgit inget hellre än att sitta i goda vänners sällskap, med ett glas vin eller två medan vi är lagom insatta i vad som försiggår på tvn.
Detta kommer ju inte ske då jag HELT ENSAM kommer att sitta på Gula fucking PestHästen och stirra ner i fritösen och känna lukten av flott. Mysigt.

Nåväl, jag ska väl inte deppa ner mig för någoting sådant, eftersom jag egentligen inte bryr mig allt för mig, men det är en princip sak. Jag tänker sitta och hålla thumbsen för Månsan som gör oss alla så glad och sen får det vara bra med det.

Under förmiddagen har jag bakat tre kladdkakor varav två blev misslyckade. Jag imporoviserade lite med majsmjöl, kesella och lime men resultatet blev skit. Nu står min tredje kladdkaka i ugnen och den vet jag kommer bli bra, det är Ivans mor Kattis beprövade recept så nu kan väl ingeting gå fel, hoppas jag. Det är nämligen så att min kära mor fyller år i morgon så därav mitt bakande.

I eftermiddag ska jag träffa världsbästa Fia vilket kommer bli guld!

Nu piper ugnen så jag ska gå och rädda kakan.
Ha en kalasdag god vänner!
/ S

Peggy Lejonhjärta, för gamla tiders skull.

Du kom när jag var på botten, jag stod till halsen i dyn
Jag hade etta med kokvrå i en främmande storstad, du var kvar i byn
Du lyfte upp mina armar, du lärde mig att gå
Vi gjorde sommaren tillsammans och jag önskar att tiden hade stannat då
Men så kom hösten med vardagen, ännu höll vi ihop
Vi tog varandra för givet och det nyfödda livet slog då liksom rot
Kanske var det just därför och kanske var det just då
Som vi såg början till slutet och såg till att det alltid skulle vara så.



Planning for København

Sitter och kikar på eventuella resor till Köpenhamn i vår, det var väl rätt dyrt med SJ men överkomligt ändå. Behöver miljöombyte, åka bort och bara koppla av, känna pulsen av en annan stad, fantastic! Det blir en resa för två, för mig och Alina. Ska kika om det finns några bra och billiga vandrarhem vid den tiden, tanken är väl att vi ska åka i slutet av April eller någonting åt det hållet.

Ska i veckan sätta i gång med ansökningarna till folkhögskolorna, kommer kännas bra när jag fått i väg dom!

Har idag varit in en sväng till staden, hittat massa kläder jag vill ha men som jag inte har råd med, lite jobbigt det där men vad göra. Sedan blev det kalas för min kära Mormor som fyllde år idag, 65 tror jag nog bestämt att det kanske var. Mycket trevligt, alltid lika fint att återse småkusinerna mina som alltid livar upp tillvaron.

Nu är jag full på bullar och annat så det är bäst att ta sitt förnuft till fånga och besöka sängen som står och väntar på just mig. Trevligt. /Stin.

(ps, dett inlägget var från igår, men det gör detsamma.)

Gud hör bön

Jag fick min en header och genast blev livet lite roligare.! Design av Madde i natten.
Nice.

GÄSTINLÄGG

Hejsan hoppsan där ute!
Lene här, Stinas kära vapendragare sen några år. Jag tänkte hoppa in och göra ett litet inlägg här i den fantastiska bloggen.

Jag riktar mig främst till dig Stina då du gått och nannat kudde nu, trots att jag sitter här och sliter röven av mig med din header! Sen är det ju så att du är en grym morgonmänniska och jag nattmänniska och eftersom du ska till Storstan imorgon lär jag inte hinna prata med dig innan. Kanske läser du bloggen i alla fall?
Det jag vill säga är..... BYT BLOGG! haha, här verkar det som om man måste koda in sin header? Eller är det någon som vet ett annat sätt? Själv har jag Blogspot och där behöver man bara lägga in bilden, mycket simpelt!

Nog för att jag har lite minne kvar av photoshop kan jag hjälpa dig där men du vet ju själv hur aktiv jag var på webdesignlektionerna? (För er som inte vet så designade jag skiten och en kompis byggde upp den, funkade mycket bra)
Nog om detta, jag jobbar på fler alternativ till headers och så får du hitta någon som kan koda sen? Allright? Någon frivillig redan? Kom igen, ställ upp för laget nu! Visa era skills för oss!

I vilket fall så var det trevligt att "prata" med er!

Godnatt nu!
Lene

PS, väck mig INTE imorgon bitti Stina!

Bloggdesign obefintlig

Alltså, min blogg ser ju sjukt tråkig ut. Jag önskar att jag hade kvar mina skills från gymnasiet så jag visste hur man kodade och hade sig, nu fattar jag ingenting av det där. Och inte har jag PS heller så jag kan göra en snygg header. Nåväl.

Nu sitter jag och peppar inför morgondagens möte med min gamla mycket kära vän Ida i elstockholmo!
Kings of leon får avsluta dagen, finns ingen video, bara massa himla liveklipp vilket jag inte gillar, så det får bli denna, spelar ingen roll egentligen för låten är helt fantastiskt sjukt jävla bra!! Så var det sagt!




Nöff.

Grisen blev svin blev gris på nytt. Lättnad i hela hjärtat.

...............

Gårdagen var absolut trevlig! Började klockan sex på bmb och billig öl med Kaerro, Marielle, Lotta, Sandra, Johan och Erik. Fortsatte tll Viksäng på fest hos en Rikard där det var massa folk, sen stan igen och hem, och då var klockan bara halv tolv, kändes som att den var typ tre.

Idag, upp tidigt, ta buss till Uppsala, träffa Ivypivy, fika fika fika, träffa Niklas, fika fika fika, åka hem. Mycket bra dag, nu är jag trött och mätt av allt fikande och åkande fram och tillbaka med gamla goa 804an.

I morgon, jobb och nystart på träningsvecka och allt därtill, skärpning nu etfer helgens slavrande med alkohol och dålig mat! Peppt, faktikst! Jag hoppas bara att jag kommer hålla mitt nya hälsosamma liv vid liv, lättare sagt än gjort om jag känner mig själv, men det ska nog gå!

Klart, slut. / Stin.

Mörkläggning för klimatet

Den 28e mars kl. 20:30 uppmanas vi av Världsnaturfonden att släcka ALLA våra lampor i en timme. Detta är en global maifestation för klimatet, över 500 städer i 75 länder har anmält sig.

Hur mycket kan vi då tillsammans spara på en timme? Det finns drygt 4 miljoner hushåll i Sverige. Om samtliga släckte alla sina lampor under 60min skulle det ge en besparing på ca 1050000kWh. Det motsvarar en total årsförbrukning för 42 normalvillor.

Sprid detta vidare och se till att släcka alla lampor mellan 20:30 - 21:30 den 28:e mars! BRA GREJ!

Dance with somebody

Var på bio med karro igår, vi såg Män som hatar kvinnor, en film jag kan rekomendera andra att se. Innan bion tog vi en traditionsenlig fika på stugan, där kunde jag knappt dricka mitt the. Etfer det att jag börjat med detox har min strupe och magsäck blivit askänslig och det känns som jag bränner upp hela mig när jag dricker och äter varmt. Måste vara för att all skit är borta som skyddade förut. Hah. Eller nåt.

Väl hemma igen kunde jag inte sova förns vid 5tiden, inte likt mig, men så fick det bli. Satt och lyssnade på musik och var helt inne i mina tankar, både positivit och negativit. Idag är jag trött som aldrig förr, vet inte om jag orkar träna idag vilket är drygt när jag varit duktig som fasen hela denna och förra veckan. Men men, jag ska träffa Madde en stund på dagen sen ska jag in till stan och träffa Fia sen ikväll, kommer bli guld! Sen är det lördag, och det känns väl sådär va.

Jag vet, jag brukar verkligen inte alls gilla dessa Bolängesöner, men denna låten lyfter mig och är fan bra på riktigt.


01:12

Känner mig rent ut sagt fallfärdig..


Min finaste lilla kisse, han är i alla fall bra mitt i allt kaos.

The fear



Göteborg

Åker till Göteborg den 1a-7e april, någoting som jag peppar sjukt mycket! Det för mig framåt att ha saker att se fram emot, det är den bästa medicinen. Då är det vår och jag kommer inte att hata livet dessa stunder, verkligen inte.

Det var tufft igår, men jag blev nästan klar med uppsatsen om Vietnamkriget till engelskan, detta mycket tack vare min käre far! Allt är mycket tack vare honom, min far är den bästa och så är det bara.

Dagen ser ut som sådan:
Träna
Skriva klart uppsatsen
Städning
Häng med Karro-smarro till kvällen

Känns som ett bra upplägg, snart är veckan slut vilket känns sjukt skönt.

/Stin.

17:48

Jag vill skrika å vråla
Gör det ont vill jag gråta
Jag vill sjunga och skåla
Hur mycket mer kan jag tåla?

Det finns en sång i varenda själ
Passion e nåt vi behöver så väl
Ett hjärta e alltid rött
Ett hjärta har alltid rätt
Ett hjärta stinker blod och svett
Ett hjärta har alltid rätt

Skidor, detox och Gula Hästen..

Dagen har varit helt okey, inte utmärkande på något sätt. Tränade på förmiddagen, det gick trögt i spåren då nysnön låg som ett lager på den hårt packade. Det var kanske en eller två som åkt innan mig, jag hoppas dom spåret upp på nytt i morgon, trots plusgraderna. Åkte bara 3km pga av de dåliga spåren så jag tog lite situps och gejer när jag kom hem istället. I morgon vankas det träningscykel och skidor. Nu har jag hållt på i två veckor med träningen vilket är bra för att vara mig, bara att peppa peppa tills detta blir till en vana och går av bara farten!

Jag och mor har även börjat med Detox, ska bli spännande och se hur det artar sig! Ska hålla på i 30 dagar, så det blir inga gifter i form av alkhol under den här perioden. Tredje dagen idag och jag tycker jag redan känner lite skillnad, magen börjar arbeta om man säger. Haha.

Jobbade kväll på Gulan ikväll, fyllde i massa papper och skit, det var personalmöte samtidigt så debjöds på mockarutor (som jag bakat), jag tyckte jag fick unna mig en sån. Kvällen gick snabbt men det var drygt när det blev lite matgäster, jag gillar inte kunder nämligen. Jag är inte ämnad att stå i kassan, jag ska vara bakom och fixa och dona, de som jag är bäst på.

Sitter i detta nu och har världens halsbränna efter det att jag tog en huvudvärkstablett, sjukt skumt och jobbigt. Har haft ständig huvudvärk nu ett par dagar, mycket tankar och mental utmattning.

En sak som är himla jobbig just nu är sommaren, jag burkar som alla alltid längta sjukt mycket till sommaren, men just nu skrämmer den mig bara, så fruktansvärt. Vad fan ska jag göra då? Jösses.

Nu ska jag sova innan jag blir tokig på detta.
Godnattis!
/ Stin.

Ps. Per Elofsson är kvar i Mästarnas mästare och han är en hejare på att spela gitarr också!! Vilken lycka!


Pimme is back.

En sällsynt lycklig dröm


Montmartre


Slow down, please.

Känslan:
Nu hänger jag inte med längre, vem blev jag? Hur? Hjälp, stanna tiden en sekund och förklrar allting igen.

Dagen:
Började med att gå ut och gå stavgång med mor, gick lagom bra då det var sjukt isigit överallt men vi kom hem utan några vurpor i bagaget. Var sedan in till staden vid namn Västerås för att ta en fika med raringarna Pernilla och Alina. Sjukt kul att träffa Pernilla igen som är hemma igen från sitt år i New Jersey, ett kärt återseende minsann! Handlade även lite saker på Gina, blev inte lika nöjd när jag väl var hemma. Känns som att det var lite impulsköp för att muntra upp mig själv, gick väl sådär va, men det blir kanske någoting bra av detta ändå. Det blev två t-shirtar och det är ju alltid bra samt ett vitt linne, också bra att ha såatte.


Alina och Pernilla, raringarna.

Pernilla och jag själv, Stajnalajnen.


Framtiden den farlig
a:
Jag hoppas att det blir en resa till Dublin i vår, och en resa i sommar till varmare breddgrader. Världen bör se upp!
Har beslutat mig för att om jag inte kommer in på utbildningen till hösten så åker jag till Kanada eller US and A, det kan inte forsätta såhär, jag vill så mycket mer, så sjukt mycket mer.


Pernillas bild från Frisco


Sanningen:
Försöker att måla upp en fasad om att livet fortfarande är underbart, men det är svårt, känns som att det skiner igenom ganska väl. Hur som helst så kommer bättre tider och livet blir bättre tids nog. Lev väl god vänner och ta vara på allt gott!

/Stin.

Värnamo och tillbaka.

Haha. Har ju varit i Värnamo över helgen med familjen för att hälsa på släkten. Blev ägare av min farfars brors frus gamla Västmanlandsdräkt. Om jag vore Kranskulla på Vasaloppet skulle jag se ut typ såhär. Haha. Fast då har man antagligen Daladräken på sig. Nåväl, denna bilden får samanfatta helgen vilken innebar mycket minnen av alla dess slag. Minnen när de är som finast. Upptäckte även att min farfar var en sjukt duktig fotograf på 50talet, någonting som jag ska ta till vara på, göra massa förstoringar på hans bilder och rama in. Jag förstår inte att han inte fortsatte med det, alltså vi snackar verkligen sjukt snygga bilder, jag blev mäkta imponerad.


Jag som ni aldrig sett mig förut!!


Ikväll kan jag inte sluta lyssna på kevlarsjäl.
Så länge hjärtat mitt slår... osv.

Godnatt god vänner  / Stin.

Home and alone.

Ibland frågar man sig själv: Varför gör jag det här? Varför?
Oftast har man inget riktigt bra svar, bara massor av falska påståenden och undanflykter för att smita runt den verkliga anledningen.
Ibland förstår man inte varför saker och ting händer. Jag fattar ingenting, men det är väl bra? Då är allting kanske som vanligt igen. Tillbaks på ruta ett. Kul.? Inte direkt.

RSS 2.0