Plantering på ballen

Ledig dag idag så jag åkte iväg till plantagen för att köpa lite nya örter till balkongen. Några av de jag hade tidigare kolade vippen när vi var på Öland pga ohyra. Nu har vi en ny och fräsch basilika samt en timjan och en rosmarin. Planterade lite och fick lite andra ideer som jag skulle vilja förverkliga på balkongen. Är grymt sugen på en bänk som jag kan ställa en massa växter och annat härligt på!

Det vart en visit på Jysk också, köpte lamellgardiner som skall sättas upp på balkongen så vi slipper insyn hela tiden. Speciellt på hösten och vintern. Blir nog jättefint att kunna dra för dem och få ett litet extrarum därute. Julgranen skall garanterat få stå där och det kommer bli hur snyggt som helst! Längtar lite i smyg.

Har även skickat iväg lite mail till diverse personer som söker en medryttare. Jag hoppas att någon tycker jag låter bra och att hästen är i min smak. Dock hade ingen av dem en grov envis fjorhäst men det kan ju bli bra ändå! ;)


Detta stör mig inte

Att äta frukost med min man i Kastlösa intill allvaret. Längtar tillbaka dit.


Detta stör mig

1. Folk som kommer i klungor och betalar med 500-kronors sedlar
2. Erik Saade och hans fula handske
3. Reklamen om Tinas sommarkök där hon håller på och steker en hel gris

Tack för mig!

HEJHEJHEJ!

Nu har det hänt saker här. Jag har inte haft tid (eller jo det har jag väl visst haft) och lust att blogga eller någonting sånt skräp. Jag har blivit fru. Fru Hellström. Har inte presenterat mig som det ännu så det känns lite overkligt. Kommer nog inte förstå att det är på riktigt förän jag fixat nytt körkort och sånt. Och kul när jag får mitt första brev som Hellström! Jaja. Det är kul med nytt namn i alla fall. Fast jag tycker dock att Stina Hellström låter som en barsk tant med brödkaveln i näven. Stina Dahlgren var lite mysigare, tanten med katten i knät och knut i nacken. Men jag vänjer mig nog snart!

Etfer bröllopet som blev så sjukt lyckat att det nästan är lite synd att man bara gifter sig en gång i livet! Hade varit kul om man kunde göra det en gång om året så man fick ha en sån där hejdundrande fest som det vart! Ja, fast gifta sig med samma snubbe då såklart. Är ruskigt nöjd med min karlslok (min make) så det vore himla dumt att byta ut honom.

Förresten så måste jag säga att jag är så himla glad för hans skull och är mycket imponerad av honom! Efter bara några veckor på nya jobbet har han blivit befordrad och skall börja sin nya tjänst på måndag. <3 Det är grymt!

Nu ska jsag dammsuga av här hemma innan jag beger mig på en liten löprunda här i krokarna. Ska bli sjukt skönt! Jajemen. Efter det blir det mat och sen kommer min moster Cina och hennes karl på besök. Härligt!

Hejdå.




Det närmar sig

och det med stormsteg! Det är inte mycket kvar nu att göra, det mesta är ordnat och nu är det vara till att laga mat och greja! På måndag åker vi alla tre upp till Hallsta för att vara där och ladda upp inför den stora dagen.

Det har blivit dåligt med bloggande, men vad gör det mina ytterst få läsare? ;D

Jag har varit en sväng till Eksjö med Johanna och haft det sjukt bra och sen har mina underbara vänner haft möhippa för mig! Det var helt otroligt och jättebra på alla sätt och vis! Har inga ord! Love you. <3

Vädret nästa lördag ser bra ut:



Ett par bilder från lördagen, jag har världens bästa vänner!!:













Såhär såg min Jockeapa ut på sin svensexa:


RSS 2.0