Hungern är tillbaka!

Äntligen! Efter fyra dagar känner jag äntligen hunger igen! Hoppas detta är ett tecken på att jag blivit helt återställd. Har legat i soffan nu ett par dagar och tyckt synd om mig själv. Jag är världens sämsta på att vara sjuk. Jag blir sjukt deppig och vill helst av allt bara försvinna.

Nu är jag vid bättre mod! Efter lunch kommer Johanna hit, vi skall plugga lite granna. Ligger efter nu känner jag, fast å andra sidan kommer jag ha en massa tid under praktiken som börjar nästa vecka! Är så sjukt nervös! Tänk om jag inte kan någonting helt plötsligt!? Uh. Men jag längtar också!

I helgen skall jag åka till Örebro och ha det himla mysigt med mina fina hjärtan Madde och Emelie! Kommer bli så hemskt kul! På söndag får jag träffa mina kära föräldrar också! Saknar dem barnsligt mycket! :P Så det kommer med all säkerhet bli en jättefin helg!

Nu skall jag ta tag i pluggeriet, hoppas på att inte få något återfall i denna sjuka.

Gör om, gör rätt.

Skrev ett inlägg. Raderade hela. Insåg att ingen ändå vill läsa om negativa tankar, bitterhet och ensamhetskänslor. Jag måste bättre mig! Bort med dom och fram med dom bra!

Ska göra ett nytt försök med det här med kör. Den förra lades på is pga att vår ledare inte hann med. Så nu ska jag och Johanna utforska en ny kör! Immanuelkyrkan. Låt se vad det kan vara. Lite gospel blir väl vem som helst glad av! I alla fall jag.

Elle tappar skor som aldrig förr. Blir galen. Skall åka ut och hälsa på honom lite och pyssla i stallet i eftermiddag.

Har pluggat hela förmiddagen och böjar lessna på materiallära. Amalgam vs. komposit! Spännande!

Long time, no see

Jahaja, då var jag tillbaka igen. Sitter i skolan och väntar på att mina klasskamrater skall få rast så jag kan ansluta. tog fel på tiden i morse så självklart så kommer jag försent trots att jag gick upp 1,5 h för tidigt i morse bara för att jag ville ha god tid på mig. Tji fick jag för det. Helt ovärt.

Så nu sitter jag alltså här i skolan, i datasalen och väntar.. Jag av den typ som inte tycker att det är okey att ramla in 30 minuter försent.. Har givietvis glömt alla papper som jag bör renskriva innan helgen, så det kan jag inte heller göra. Jag har bra med mig de papper jag redan HAR renskrivit. Det var ju värt. :)

Nåväl. Denna dagen skall bli en bra dag! Jag och Johanna skall äta lunch efter skolan vilket jag verkligens er fram emot, för det är vi värda! (det konstiga är att vi ALLTID är värda allting så vi borde kanske tänka över det där, hah) Sen styr jag och maken min kosan mot Öland och i morgon blir det Kalmar för att hänga med syrran som har börjar plugga där! Ska bli sjukt kul!

Happ. Idag kommer hovslagarn så hästarna får snygga till fötterna vilket behövs. Ellepellen är så himla ömfotad nu så hovslagaren är verkligen efterlängtad. Så till veckan skall vi komma igång med motionen igen var tanken! Då kanske vi slipper att slå i skorna var och varannan dag också. :P Bra det!

Tjingelingsan...!

RSS 2.0