En färd med buss

Har just lämnat Göteborg bakom mig för denna gången. Sitter på en buss på väg till Karlstad där Emelie väntar. Kommer bli otroligt trevligt att få komma dit. Jag är väldigt nöjd just nu, det finns internetanslutning på bussen, jag har Emelies dator samt Ipod med sjukt god musik. Bra resa.

Allt är himla bra just nu, på alla dess sätt och vis, nästan. Men i det stora hela är jag otroligt glad. Flyttar in med Malin i Linné om drygt en vecka och snart kommer allting ordna sig, jag känner det och det kommer bli fantastiskt.

Var hos Clara och Johan Friman i fredags på spel och vinkväll, jättetrevligt var det verkligen! Är väldans glad över att jag kommer att komma att bo i samma stad som Clara igen. Saknad kär vän.
Igår var vi bjudna på middag hos Niklas och Johanna i Askim, blev spel även där. Lyckad kväll! Ett stort plus för den fantastiskt goda vegetariska lasangnen Johanna hade gjort. GOTT!

Lyssnar på Milky. Får känslor från den där vintern 2005 när jag Emelie och Lina såg dem på Nalen i Sthlm, rusktigt bra.
Jag är kär i livet.

Hejdå.
Bygg en grotta.


TRISTESS

Okey, nu får jag ge mig. Sitter och farmar, tittar på klockan, farmar lite till, tittar på klockan osv.
Borde ta tag i mig själv, gå ner på stan och vidare till Gårda för att plocka hem lite grejer från Adam. Det går segt för mig, mist sagt.
 Gillar inte att Sverige är avlångt och att allting sker samtidigt. Blev just erbjuden en b8iljett till popaganda i morgon av Marika. Fasen, MIST SAGT.!

NU MÅSTE JAG GÅ UUUUT!


  

HEJDÅ! / STAJNALAJNEN.

Stay with me stay..

Kom nyss hem efter en sväng på stan. Var mykcet roligt att återse folk åp gamla jobbet, Britt-Louise, Karin och så. Blev en lunch på andrum med Clara och Linnea, mycket gott och mycket trevligt såklart.
Tog sen en promenad runt om i stan,, träffade på Elin utanför Nordstan.

Nu har jag setat på uteplatsen och druckit kaffe samt läst bok.
Det är mycket saker som går runt mitt huvud, ena stunden är jag galet positiv till allting och i nästa stund känns det inte alls lika bra. Jag vet att allting kommer att lösa sig i slutänden och att saker och ting redan börjar att reda upp sig. Men ändå, det skaver där inne. Jag tror jag använder min hjärna lite för mycket ibland, eller tror och tror, jag vet att jag gör det. Trots detta är det svårt att låta bli. Det är rädslan som tar över.

Kent - Hagnesta Hill. Om och om och om igen.. och igen..

Up next: Hämta Stella. Det livar nog upp mig litet.

Förövrigt är jag grymt sugen på Luxury i morgon.

Nostalgi

Bara för att min fina Clara gjort ett urtjusigt bildspel från den gamla goda tiden, välrdens bästa 2006. Måste dela med mig av hennes bildspel. Minnen för livet, måste varit den bästa tiden i våra liv. Sprudlande lycka och man såg inget stopp på någonting, allt var fantastiskt. En början på någoting nytt och något underbart. Den tiden är förbi men aldrig glömmer vi väl 2006?



Senare idag ska jag åka till gamla jobbet på Intermetra för att hälsa på samt att jag ska luncha med Clara. Kommer bli en fin dag. Senare blir det till att hämta Stellis på dagis och ännu lite senaare blir det the hos Elin.

Göteborg-Prag-Göteborg

Så var man tillbaka på Petrifängsgatan.
Känner mig fortfarande inte riktigt återhämtad efter Pragvistelsen, den tog på krafterna, men fyfasen vilken bra resa det var ändå! Lätt värt. Stina och Karro i Prag, perfekt boktitel.

Var på Coldplay på stadion i lördags, helt fantastiskt var det! Funderar på om denna spelning kanske slår den 2005, men jag är inte riktigt säker, kanske var det nästan på samma nivå. Chris Martin skötte sig utmärkt som vanligt och det bjöds på nyinspelad gratisskiva erfteråt. Snällt.

Gårdagen spenderades först på Arbetsförmeldlingen, alltid lika givande. Sedan tog jag tåget mot Götlaborg och min käre man. Såg på film på kvällen, så nu har jag äntligen sett "IT", det var på tiden. Var dock inte så imponerad.
Nu ska jag ta min samman och styra upp dagen så gott det går.
Först ska jag ta mig in till stan för att möta min fina Emelie.! Måste göras med tanke på att flyr iväg till Berlin i morgon. Viktigt.
Efter det ska jag hämta barnet på dagis vid fem. Sen blir det mys hela ikvällen med mina två favorit Hellströmmingar. Bra upplägg. Nöjd.

Måste skaffa jobb.

Stin.

19:28

Så var jag i Hallsta för att mellanlanda i några timmar innan jag far vidare till Prag i morgon bitti. Packa om, packa upp, packa ner.
Tågresan gick förhållandevis fort som den alltid gör när man åker "hem" och bort från den man älskar. Hopplöst.
Har haft det hur fint som helst under dessa dagar, ensamtid och mystid med min man, sytid med min Emelie samt lunch- och glasstid med min Clara. Såg även Bob Hund i torsdags, gratis på Götaplatsen, gratis är gött!
I förmiddags åkte vi till centralen för att plocka upp Stella som varit i Varberg med sin mor, tog sen en liten fika innan det var dags för mig att hoppa på tåget.. "Hur lämnar man den man älskar? Jag kommer nog aldrig att förstå."


Lilla raringen.


"Ta kort på mig nu"



Lyckligt barn. Stellisen.

Kräftskiva

Ja, kräftskiva! Jag vill på kräftskiva, punkt slut. Vart är årets kräftskiva?

Madina Stilene i sina glansdagar

I morse när jag vaknade hade jag fått ett sms av Madde.
Tror vi hade vår storhetstid på gymnasiet, många roliga citat som skrevs upp lite var stans.

I sms:et stod det följande:

Madde och Stina spelar kort.
Madde: Nej, man får inte lägga ess på en åtta!
Stina: Men, JO!
Madde: Nej! Man får inte göra så i åttan.!
Stina: Men vi går på gymnasiet nu Madde!

Påminde mig om följande:

Person 1: Fan också, jag kommer inte kunna fylla i min ledighetslapp.
Person 2: Nehe, och varför inte då?
Person 1: Jag kan inte stava till Örnsköldsvik..

Önskar jag kommer ihåg mer, blev lite nostalgisk såhär på förmiddagen.
Men vad skulle vi ha gjort utan Isak?

SISTA DAGEN!

Sista dagen på jobbet börjar om 30 minuter! om 6 timmar och 30 minuter är jag frisläppt och har inte längre någonting som binder upp mig här. Underbart och fantastiskt.

...


08:22

Igår njöt jag till 100% av att vara ledig. Solen sken och jag parkerade mig själv i poolen på en madrass med en vattenmelon. Rörde mig inte ur fläcken på ett par timmar, gjorde sen en sjukt god kantarellomelett till lunch.! Nöjd!
Framåt eftermiddagen tog jag tag i tvätten, städningen och vattningen av växthuset. Hela huset är numera städat. Ikväll är det fest så i morgon lär huset inte vara lika rent, det får dock bli min brors problem och jag hoppas att det är lika rent som det är nu när jag kommer hem från jobbet  i morgon.
Nu ska jag ta och bege mig till jobbet några timmar, min tredje sista dag på Gula Hästen! Jag längtar verkligen tills det är över. På söndag blir det till att fira och på onsdag åker jag till min älskling och nästa söndag vidare till Prag. Bättre kan det inte bli!




11:00

Så blev jag tvungen att jobba kväll idag trots att jag faktiskt skulle vara ledig, EvaBrittan skulle på begravning så jag kunde faktikst inte säga nej, speicellt inte med tanke på att hon faktsikt ställde upp för mig senast jag ville byta med henne.
Så fick det bli.
Men denna kväll blir i alla fall min sista någonsin, jävligt skönt.
Har ingen bil så jag blir tvungen att ta cykeln, men det är nice att cykla och jag kan nog behöva lite motion.

Ska bege mig ut i solen, lägga mig och läsa ur min bok som är näst intill fantastisk. Fortfarande John Irving, Hotel New Hampshire.

Det är förresten mygginvation här, till och med på dagarna är det så mycket mygg att man ser dom flyga runt överallt. Är helt sönder myggbiten, men jag tänker inte sitta inne för det. Tänker trotsa dom små jävlarna!

Heppåre.

Sunny day

Sitter och lyssnar på Nina Perssons ljuva stämma och njuter av att faktiskt vara ledig samtidigt som att vädret är fantastiskt! Ska lägga mig i solen tillsammans med isvatten och en John Irving
I eftermiddag blir det en sväng till stan för att träffa Emelie en sväng samt Fialottan hoppas jag.

Nu vill jag nog helst av allt att denna veckan skall ta slut, nästa vecka åker jag till min man, och sen vidare till Prag med Karro. Detta kommer bli grymt på alla dess sätt och vis. När jag kommer hem från Prag väntar Coldplay i Globen och efter det är snart Augusti slut och jag hoppas på att få återvända till Göteborg för att stanna.
Jag gav upp allt, för dig, för dig, för dig. Jag vet att jag aldrig kommer att behöva ångra mig, jag ångrar aldrig någonting.
Vi är bäst.

Nu beger jag mig ut i solen en sväng, har hört att det är bra för kropp och själ så det är väl bara att testa.
Är så himla trött hela tiden, har säkert massa brist på en massa ämnen eller nåt, jaja-

Adjökens.adjö.

Just det, är husvakt i veckan medan familjen är och semestrar på Öland, så jag är helt ensam och i behov av lite sällskap om någon skulle ha vägarna förbi!!

No one sleeps when I'm awake

Jaha, lördag morgon och jag ska snart bege mig till jobbet. Vaknade alldeles för tidigt som vanligt, förstår inte vad mitt problem är, vaknar innan sex hela tiden och är hungrig så jag måste gå upp för att äta frukost. Jävligt jobbigt. Speciellt på helgen när Nyhetsmorgon inte börjar sända förns 09.00. Fick sitta och titta på Postis Per, Svampbob och Lilla Huset på prärien.
Nu är jag skittrött och vill sova igen, men icke, om 50 minuter skall jag infinna mig på jobbet. Kommer bli en jobbig dag då jag jobbar med Ingela och Lisa Lord.. och.. vem fan är Lisa Lord liksom? Herregud.

Nåväl, jag ska fan inte klaga, jag har bara fem jobbdagar kvar med denna och igår jobbade jag mitt absolut sista kvällspass!
Dessutom så har jag och Karro bokat oss en resa till Prag! Vi åker den 16e  augusti och kommer hem den 21:a och den 22:a spelar Coldplay i globen.

Nu vill jag träffa min man, får jag det så är jag väldens nöjdaste.
Att sova själv är inte kul, inte heller att inte få vakna av att det kommer en liten Stellis och kryper ner vid halv niotiden.
Stina är missnöjd samtidigt som hon är sjukt nöjd med tillvaron just nu trots allt! Bara några små ändringar som skall göras så blir det jättebra.

Nu: Jobbet med Ingela och Lisa Lord (låter som en fabulandfigur)


RSS 2.0