Morrn morrn!

Så var skolan igång och det känns riktigt bra måste jag säga och Jönköping is the shit. Längtar så sjukligt mycket tills Jocke & Stella kan flyttar efter, då blir allt perfa.
Gillar verkligen att vi är en rätt liten klass vilket innebär att vi har våra föreläsningar i en liten lektionsal, känns lite mer personligt och trevligt än att sitta i en gigantisk föreläsningssal som jag gjort innan. Peppt! Lite gymnasiekänsla, haha, mysigt.

Här i Jönköping har jag inte så mycket annat att göra än at gå i skolan och greja. Ska bli nice när man skapat sig ett litet liv här och inte bara sitter och glor när man är ledig.
Det är skönt att bo tillsammans med Ida som för övrig är från Hallsta, då har man någon att hänga med efter skolan och så. Gött gött.!

HERRÅ!


Vi är på väg..

Nu händer det saker!
Igår ringde min mammas kompis till mig och sa att hennes dotter hade kommit in som reserv i Jönköping poch stod nu även hon utan bostad. Fick för ett tag sedan ett erbjudande om en stor fin lägenhet i två våningar 5 min från skolan. 7000 kr i månaden för det är inte riktigt vad min ekonomi klarar av men nu när vi blev två funkar det ju! Så nu ska vi dela på den lägenheten i två månader. Inflytt nu i helgen. Skönt!

Och nu ringde Jocke och sa att han ska på intervju nästa vecka på en sån där Mac-affär. KUL! Hoppas att han får det! För det tycker jag att han ska ha. Håller alla tummarna för honom nu.
Detta ska nog gå vägen.

Idag måste jag städa hela lägenheten, Jocke har jobbar konstant nu och inte orkat med att städa, och det märks! Nu ska här röjas!

Här kommer lite bilder från när vi var och paddlade i Stensjön förra veckan.
Tjipp och hej!




Jönköping here I come.

Så sitter jag nu på tåget på väg mot Jönköping. Nervös för allt och ingenting känns det som, men mest av allt förväntansfull. Vi har inget boende ännu, och allt känns lite rörigt över lag men det ska lösa sig. Ska bo hos några vänner till mina föräldrar till en början, sen får vi se.

Igår var vi ute och paddlade i Stensjön i Mölndal! Sjukt härligt. Man behöver lite friluftsliv i mellanåt. Stella tyckte det var mysigt att åka båt, satt i mitten och fikade. Fast största delen av fikat blev fågel/fiskmat, de var tydligen jättesugna på peppearkakor, bullar och äppelrutor.

Om 50 minuter ska jag byta tåg i Falköping, ska sova en sväng tänkte jag, om jag vågar. Hatar att riskera att sova förbi stationen jag ska av på.

Hejdå!

Pennfodral

Har varit nere på stan idag med Jocke och Stella. Härligt att alla är lediga och hemma, det är nämligen studiedag på dagis.
Vi gick och pratade med några olika banker. Kom fram till att det är dags att lämna Swedbank! Är så trött på dem, de vill inte ens hjälpa en, helt ointresserade. Lutar åt att vi blir kunder åt Handelsbanken i stället. Otroligt hjälpsamma och trevliga på alla sätt och vis. Det gillas!!

Köpte en massa skolgrejer också. Tänkte köpa mig ett pennfodral men insåg snabbt att jag absolut inte tänker betala 79 spänn för ett svart tråkigt fodral. Åkte hem och sprättade bort en dragkedja från Jockes gamla tröja, drog fram ett passande tyg och VIPS! 30 minuter senare har jag skapat ett 1000 gånger snyggare fodral!




Redo för skolan!


RSS 2.0