07:04

Trött är jag idag fast rätt pepp för att det är faktiskt fredag idag! Gött.
I morgon är det ferrelerre! Dock är jag inte allt för pepp just nu, men det kommer nog.

Igår blev det en sväng till Sejden efter jobbet med Lirkus Larkus. Vi vann massa pengar. Satsade 6 spänn vann 77, och det tyckte jag var askul!

Nu ska jag snart bege mig till jobbet, ska första bara laga matlåda och det är fan inte så klul att behöva göra det på morgonen såhär. Dålig planering Stina!

HEJDÅ! Bygg en grotta.

09:16

Stinis och Joakim har fått ett hem. Blev erbjudna ett förstahandskontrakt på Solståndsgatan 10 igår. Utan tvekan så tackade vi såklart ja! Nära till Stellas dagis, nära till Friskis och nära till Hemköp.
En trea på 78kvm med balkong. Nu kan jag knappt vänta tills datumet blir 15:e november då det är dags att flytta in. Lyckan är total!

Nu ska jag bege mig till gymmet för att göra av med lite energi innan det är dags att bege sig till jobb nummer ett och sen vidare till jobb nummer två.


14:28

Håll tummarna nu för nu beger vi oss iväg för att titta på den första lägenheten.

Stopp nummer ett: Bergsjön
Stopp nummer två: Kviberg

Låt någon av dem vara bra för oss och sen att vi får den vi vill ha.
VI BEHÖVER ETT HEM! :)

22:50

Äntligen hemma efter en lång arbetsdag. Fick lov att hoppa in som värdinna för kvällens gruppdiskussion så det blev ett elva-timmarspass ikväll.
Har världens bästa sambo som gjorde the till mig när jag kom hem, hon har även bäddat min säng så jag bara kan gå och lägga mig. Sånt kan verkligen få mig att bli sjukt glad. De små sakerna i vardagen som värmer så otroligt.
I morgon väntar det jobb igen 8-17.

Ikväll när jag satt på vagnen hem;
Tonerna från alkoholistens hesa stämma flöt genom luften på sjuans spårvagn. "Tusen bitar" har aldrig låtit mer rätt än just ikväll.. Jag kan inte låta bli att le.. Det är onsdagskväll i Göteborg.

Godnatt världen. Stinis är trött och hon har inte svinis.


14:10

Idag har jag INGEN LUST!
Jag orkar inte träna trots att jag borde. Jag orkar inte gå ut, jag orkar inte göra någoting annat än att sitta här.
Gitarren i knät, tända ljus och en massa the. (har även lite choklad i kylen, farligt)

Idag saknar jag Fia en massa. För ett år sen började vi sjunga i en kör i Vässan. Nu vill jag börja i en kör igen, men vart är Fia? Jo, i Sthlm. Dumt.

Nu ska jag spela lite Betapet. Gogogoo!


LYSSNARÅ!:
spotify:track:4OSRg1faLprPCt86C80zWt

16:24

Hejhej.
I morse föll snön över Kortedala, otippat och sjukt mysigt. Gick till gymmet och blev vitprickig, när jag gick hemåt var det inte lika mysigt längre då snön övergått till regn.
Nu har jag suttit och spelat ett par omgångar betapet, ätit goda motrötter i ugn och drickigt ofantliga mängder the. Rätt nöjd med tillvaron.
Om ett tag ska jag bege mig till min man för att ha en mysig helg med honom och Stella.

I morgon ska jag se till att träffa Emelie en sväng innan hon försvinner från stan igen.

Nu ska jag underhålla min sambo när hon lagar en trerättersmiddag som hon och hennes dejt ska avnjuta ikväll.

Gött å dä. HEPPÅRE!

19:23

Hej bloggen. Jag har inte varit särskilt aktiv denna veckan, mest för att jag inte riktigt haft tid.
Träning och jobb har tagit mycket tid senaste veckan, har kommit igång riktigt ordentligt med träningen nu vilket känns sjukt skönt. Gillar att ha en stund för mig själv när jag är på gymmet ändå, trots att det kasnke kan bli lite tråkigtutan sällskap.
Var hos mor och far i de Västmanländska skogarna i helgen. Det var rätt nice.

Nu är jag trött och vill gå hem från jobbet. Kommer nog loss om en kvar hoppas jag. Yes! Peppt.

I helgen blir det massa häng med karln och barnet. Myspyset.
Bingolotto hos paret Kårelind/Friman på söndag, detta skall bli en tradition..!

Känner att jag sitter här och skriver en massa osammanhängande saker här så jag borde nog lägga ner detta helt enkelt.

Tack och adjö.
Hejdå bloggen.


11:44

Har tränat. Nu väntar jobbet och i morgon drar jag hem till Vässan.

19:32

Höst i Göteborg. Har varit en lugn dag. Var till jobbet en sväng vid två-tiden för att gå igenom morgondagens lokaltest. Ska intervjua massa kids, ska bli kul faktiskt!
Tog en fika med Malin på Condeco innan jag begav mig hemåt. Nu är det slökväll med the och tv, känns lagom.


19:15

Har varit ledig idag och det tog jag vara på minsan. Vaknade och var på sjukt dåligt humör dock, värsta på länge. Det första jag sa var någoting i stil med: Fan i helvete vad jag ska gå ut och skjuta hela bunten!!! Nu får det vara nog!!

Jag syftade på alla byggarbetare som befinner sig på vårt tak (vi bor högst upp) och på var sida om huset. I morse var de ÖVERALLT och precis utanför fönstren. Jobbig start på dagen, men det redde upp sig med en sväng till Friskis, 35 min på löpbandet och 15 min på den där saken jag inte minns vad den heter. Blev på otroligt gott humör med god musik i lurarna.
Gick hem, duschade och så begav sig jag och Elin ner på stan. Köpte hatten jag suktat efter på Åhlens i flera veckor (månader). Hittade värdens snyggaste themuggar på Indiska med matchande duk och tallrikar. Jag blev såld och MÅSTE verkligen få min lön snart. (20 dagar kvar....)

Tog en sväng bort till vårt favorittillhåll Backaplan. Elin köpte hårfärg, så nu blir hon fin i håret! Rött blev det pga en liten övertalning av Stina.

Nu är det nystädat på Gregorianskagatan och massor av sterarinljus brinner. Sitter och väntar på att världens bästa Jocke skall komma. Mysmåndag med min man. Är sjukt nöjd med dagen.


Jag och Elin peppar inför Halloween. Hittade denna på Coop.
Tror jag står fast vid att vara Snövit på festen så jag köpte inte denna.


18:04

Ooh I need your love babe,
Guess you know it's true.
Hope you need my love babe,
Just like I need you.
Hold me, love me, hold me, love me.
I ain't got nothin' but love babe,
Eight days a week.

10:51

Läste hur det hade gått för alla skådespelare som varit med i Astrid Lindgren filmera.
Det hade gått relativit bra för de flesta förutom karlsson på taket och lillebror. Inte så konstigt när man varit med i den absolut sämsta utav historierna. Klart man försvinner om man spelat ett äckligt barn med propeller på ryggen och har lika mycket hår på huvudet som en 70åring.

Ingen vet idag var Mats Wikström tagit vägen. Det var han som spelade Karlsson i "Karlsson på taket". Däremot fortsatte Lillebror, Lars Söderdahl, med film trots att han var en så vild unge att Janne "Loffe" Carlsson en gång tog fram häftpistolen och nitade fast honom i golvet. Lars Söderdahl fick två år senare rollen som Skorpan i "Bröderna Lejonhjärta" där han i starten blev osams med Allan Edwall om en utlovad krona och de var sedan ovänner under resten av inspelningen. Lars ville bli skådespelare och gick en tid på teaterskola men hamnade hos Livets Ord i Uppsala. Nu är han sedan länge fri därifrån, bor i Malmö och jobbar på posten.

Stackarna.

http://hd.se/noje/2005/01/18/saa_blev_livet_foer_pippi_emil_och/

Kattblodgivare

Har haft några bra dagar! Var och åt på manaña igår med Clara, Linnea och Elin, det är verkligen ett ställe jag kan rekomendera andra att gå till. Världens bästa tapas finnes på det stället, jag lovar. Dit skall vi gå till fler gånger, utan tvekan.

Har jobbar en hel del denna veckan också, varit på arbetsintervju på Soppdax, fått reda på att det finns kattblodgivare vilket verkligen är hur gulligt som helst! Hade jag haft min bebis hos mig hade han lätt fått göra ett försök till att bli det. Det skulle han nog gilla, Stoffe. Saknar min bebis.

Åker nog med 80% chans till Hallstahammar und Vässan nästan helg. Då ska vi hänga mina vänner.


STOFFE. Hjärtat.


RSS 2.0