PER MATS JOHAN

Ibland är min impulsivitet bra, men det gör mig helt matt och så även min kära fästman här i huset. Tur att Stella tar allting med ro.
Är bilen fin?: Nej. Ska vi köpa den bilen?: Ja.

Därmed vad det avgjort.
Efter att jag prutat ner den en del så tog vi i hand och vi åkte hem.



 
                                              VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN, PER MATS JOHAN!


Hemfärd

Helgen har nått sitt slut och här sitter jag i Fias rara lilla studentetta  som en säck potatis och väntar på att åka iväg till centralen.
Igår var det en helt fantastiskt kul kväll och dag!
Började med en picknick i Kungsan med Mirjam och hennes vänner, en sväng på stan och sen till Årsta för förpepp och sen till Landet. En underbarig kväll och jättebra helg i sthlm.
Nu längtar jag dock hem till min man! :)


Torsdag, känns som Fredag!

Festskruden är på! Nu ska vi göra stan! Första stoppet blir Carmen, gamla goa Carmen, sen tll Weekday för lite gratis vin och sen vidare till Spy Bar på XOXO.
Underbart att vara här! I morgon blir det rockabillykväll på Debban och på lördag till Landet. Jag gillar att det är en fullspäckad helg fylld med galej! Stina ska ut och rastas. Det behöver hon, och det finns ingen som gör det så bra som Fia.



Jag och Fia för nästan exakt ett år sedan.


ELSTOCKHOLMO!

Så var jag på väg! Snart.
Min klocka ringde 03:53, lagom roligt, känner mig inte alls utvilad om man säger. Längtar tills jag sitter på mitt tåg så jag kan sova en sväng. Är dock lite rädd för att jag inte ska få någon sittis med tanke på att jag inte bokat någon, dumsnål det är vad jag är. Men det ska nog lösa sig.

Det ska bli ruskigt fint att åka bort lite, det enda är väl att jag msåte läm,na mina kära odlingar till min sambo, det gick inte så bra förra gången om man säger. Och sen har jag hört rykten om regn hela helgen, men det är väl sånt man får på köpet. Här hemma blir det väl sol.

Nåväl! Nu måste jag göra mig redo för att sringa iväg till vagnen.

Tjaba.

Hej bloggen!

Idag blir kärleken offentlig och publicerad i VLT:


Banankaka och rödbeta

Har stått mycket vid spisen idag.
Kokat rödbetor, marinerat champinjoner och bakat banankaka. Alltsammans blev fantastiskt gott.
Gjorde lite Mañanainspirerad mat med rödbetor, getost, vitlökschampinjorner och potatisklyftor. Undetbart gott blev resultatet!

Slängde ihop en banankaka på lite gamla bananer när jag ändå höll på. Den är inte provsmakad ännu, men den doftar ljuvligt! 

 





Upptäcksfärd

Igår kväll gick jag och Johanna på upptäcksfärd i våra hoods här i Kortedala, kom på att vi inte hade någon aning om vad som finns här nästan! Hittade ett jättemysigt motionsspår där det kommer bli ett paradis när det gäller bärplockning i höst, med lite tur kanske även svamp.
Vi hann dock inte utforska hela rundan eftersom det blev mörkt och vi hade ingen aning om vart vi skulle hamna i slutänden. Sjukt nice hur som helst!
Kvällspromenader is the shit!


Nu ska jag en sväng till jobbet innan jag tar helg, igen. Känns som det var nyss det var helg, men det är ju nice.
Den här helgen kommer bli speciell, helt underbart.


HEJDÅ!

VÅRTECKEN!


VITSIPPOR!





TUSSISAR



Gick en sjukt lång promenad runt i kortedalaskogen, blev borta i tre timmar.
Nu är fötterna svullna och Stinan är sjukt nöjd. Idag älskar jag Göteborg.


Måndag

Att vakna av att höra fåglarna kvittra är helt underbart! Solen skiner, klarblå himmel och jag har öppnat fönstren och balkongen. Underbart!
Nu sitter jag och äter frukost farmför nyhetsmorgon, min specialitet.! Älskar den stunden på dagen, speciellt när man är ensam hemma och inte skall ´jobba. Hela dagen ligger framför!
Jag borde gå och träna idag, men det är verkligne ingeting som lockar när det är såhär fint väder. Fy nej.
Dessutom blev jag lite avskräckt när jag träffade han gymkillen och han körde slut på mig under bara en instruktionstimma! Kommer att dö om jag ska göra allting och pressa till max. Men det ska man tydligen sa han, dö lite alltså.

JAG ÄLSKAR SOLEN! Och jag tror att min trötthet har börjat avta, underbart!
Det enda som är dumt denna dag är att min familj inte är hemma, Joakim på jobbet och Stella på dagis. 

Vår lillgamla favorittjej igår:
"Du, Kan jag få kissa i lugn och ro?"

BRA DAG!

Igår var det en dålig dag. Inte alls min dag om man säger så.
Började med att jag skrev världens sämsta högskoleprov, gick ut och åt och fick världens konstigaste mat, Anders kunde inte ens äta. Vi gick för att spela biljard, fick vänta i evigheter på ett bord och under tiden kunde vi inte sitta eftersom att alla bord var reserverade men alla var också tomma. Biljarden var kul, jag hade otur hela tiden och sen blev jag så trött att jag beslöt mig för att ta vagnen hem. Väl hemma upptäcker jag: JAG HAR INGA NYCKLAR!! fuck, får åka in till stan igen för att möta Jocke, och sen åker vi hem,. Jag är trött och frustrerad.
Sov gott och vaknade och var glad över att det var söndag.

Dagen började med att jag och Joakim tog en prommis i det underbara väderet, sen kom Stella som varit hos sin morfar under helgen. Vi tre tog nya sparkcykeln och sparkade iväg en sväng till lekparken där vi blev fast ett bra tag.
Nu har jag bakat kladdkaksmuffins och Joakim och Stella sitter och läser sagor. Allt känns bra igen.







 


Provet...

Nu åker jag iväg och gör högskoleprover för tredje gången.
Har redan hunnit bli trött på mig sjäölv då jag kom på sent igår kväll att jag inte hade någon linjal och ingen sudd.
Nu ha jag brutit av en bit av vår tumstock som får agera linjal samt att jag hittade en stiftpenna med världens minsta sudd längst ut. Bra Stina, BRA!

Detta kommer nog gå vägen. Haha.

Home sweet home..

Så var man tillbaka igen, nu känns det helt okey igen. Kom hem och började pyssla med diverse saker hemma, planterade om lite blommor och satte ner lite pelargonskott i små krukor. Sen passade jag på att sy klart spetsgardinen till köket, la på ny matta, ny duk och satte upp en söt bonad min mor broderat för längesen.. Nu börjar det se riktigt vårigt ut i vårt hem.

Våren kommer att gå fort, mycket som kommer att hända och mycket som är på gång.
Snart är det faktiskt sommar, egentligen.

På lördag är det högskoleprovet, fy och blä, men jag är taggad så jag hoppas det går vägen så att jag når mitt mål.

Nu ska jag sätta mig vid symaskinen och sy om lite klänningar hade jag tänkt, efter det blir det långpromenad och sen trattkantarellsoppa. Gott gott!


Fick välkommenhemrosor av min man.! Fin han.


Jag hade med mitt ett sort paket ifrån farmor Edit som innehöll en jättesnygg sparkcykel som genast blev väldigt populär.!

Ny gardin!


Påskdagen

Har just kommit hem efter en helkväll med min älskade vän Kajsa. Det var sjukt härligt att träffa henne.! `Önskar verkligen att vi bodde närmare Hallsta/Västerås. Som alltid när jag är hemma och hälsar på får jag lite separationsångest som sedan håller i sig ett par dagar när jag kommer hem till Gbg igen..
Den släpper sen och ´kommer bara tillbaka lite då och då, men då i form av saknad. Sånt är livet och just nu är det som det är.
Längtar hem till Joakim som tusan också såklart, inget tvivel om det. Ska bli härligt också att komma hem, då är det dags att ta tag i balkongen! Ska fixa iordnign och plantera lite penseer i balkonglådan (som inte existerar ännu, men snart) och även fixa möbler och ev trall. Kommer bli mysigt.'
Har även som ett litet projekt átt fixa till våra urusla köksmöbler som ser ut som hejkomochhjälpmig. Dessa skall grundas och sedan målas i lantligt vitt. Kommer bli jättefint och ljust i köket sen.

Behöver lite projekt i min vardag. Mín mor har även skickat med mig en hel hög med tyger som jag glömt att ´jag hade, så nu ska jag sy så det brinner i symaskinen!

Nu ska jag ta och sova. I morgon skall jag träffa Emelie och Madde + ev. Alina om hon inte rymmer till Jönköping och Elmia. Det visar sig. Just nu är jag mest glad över att jag fkatiskt kommer att ha lyckats att träffa alla som jag verkligen har velat träffa! Positivit! Någonting annat som är positivt är att jag faktiskt snart åker till Sthlm och träffar min bästa Fia i en massa dagar! Kommer bli fantastiskt.

´Godnatt världen och dröm positiva drömmar!

Långfredag

Har just kommit in från en joggingtur som gick sådär, musklerna och kroppen är det inget fel på men flåset är under all kritik. Måste jobbas på.

Nu sitter jag vid köksbordet och pratar med min far om diverse saker samtidígt som jag väntar på att mitt surdgsbröd ska ha jäst klart. Det är första gången jag bakar på surdeg så detta skall bli spännande.

Senare i eftermiddag ska vi åka ut på utflykt till Munktorp och kolla på lite gamla ställen där våra gamla släktingar har bott, min far släktforskar én massa och vill visa det nya som han hittat. Blir nog mysigt.
Ikväll ska jag ta mig till stan för att hälsa på Alina. Bra dagsplan.


Min mor och hennes bästis är söta dom.
Gör därför lite reklam här för deras produkter och deras hemsida!

http://www.bibiprodukter.se/


Puss från Hallsta

I föräldrahemmet..

Sitter hemma hos mor & far vid köksborder och lyssnar på hur köksklockan slår varje slag.
Tog en sista minuten i morse då jag inte skulle jobba idag ändå, då kunde jag lika gärna åka idag istället för i morgon. Bra så.

Har setat nere i källaren och spelat piano nu i någon timma. Min far och syster är och storhandlar hos mor på ICA inför helgens släktkalas.
Känns så otroligt skönt att vara här. Snön ligger dessvärre kvar, men det gör inte så mycket. Just nu njuter jag av att ligga på kökssoffan med en katt på magen. Såhär avslappnad var det nog längesen jag var.

Jag har förresten en sjukt dålig blogg! Jag skriver nästan aldrig, helt världelöst. Haha.
Ska försöka att bättra mig! Hepp hepp!!

Jaja, nu ska jag ta och umgås med mina katter och sen med min syster å dä.!

heddå heddå.

RSS 2.0