Tjejklassikern

Tjejklassikern

För att erövra Tjejklassikern ska du
* genomföra ett av skidloppen Kristinaloppet 30 km eller Tjejvasan/Kortvasan 30 km
* cykla Tjejvättern 90 km
* simma Vansbro Tjejsim 1 km
* springa Lidingö Tjejlopp 10 km

Genom att genomföra dessa lopp inom ett år blir du en Tjejklassiker och erhåller tjejklassikerdiplomet. Du kan starta med valfritt lopp.


Var hos min bror och firade honom på 24årsdagen. Grattis! Det slutade med att jag blev övertalad om min morbror Tomas att jag skulle genomföra Tjejklassikern. Jag blev sjukt pepp och nu är det bara till att ligga i!
Min syster var på att springa Lindingöloppet med mig till sensommarn så det ligger närmast, eventuellt vansbrosimingen om Madde är på och om jag är redo!
Shit, vilken utmaning detta blev. Kul med ett diplom sen, haha.! Jag har ju inte så himla många dirket.

Åker till Värnamo över helgen, ska häla på Siw och Arne samt mina sysslingar.

Godnatt! / Stina.

23:21

Det känns, men man kan inte spela på strängar som gått av. Jag gör allt för att spela på de strängar som fortfarande finns kvar, tur att dom sitter så hårt som dom gör. Jag är inte så duktig, men snart kanske jag kan spela så pass bra så folk orkar lyssna.  Jag vet att du redan är mycket bättre på det än mig, har alltid varit och jag lär mig av dig.



/ Stin.

Semeltisdagen

Sprinten gick sådär, Emil Jönsson åkte bort sig, Björn Lind ramlade i kvalet och Charlotte Kalla ramlade i semin, två gånge.r
Det blev en femte plats på herresidan av Marcus Hellner, bra gjort!! På damsidan blev det en femteplats av Ida Ingemarsdotter (BRA!), sjätteplats för Anna Olsson och sjunde för Charlotte Kalla.
Nu får vi se fram emot stafetten i morgon!

Idag ska man äta semlor, jag hoppar över det, finns ingeting som är gott med semlor, blä. Ni övriga får se till att njuta av era gräddklädda vetebullar.

Jag ska ut i spåret i detta nu. Skönt.! Peppt.

Har kollat en massa folkhögskolor och hittat några som verkar sjukt lockande. Väddö, Tärna, Wiik, Vårdinge by och möjligen Hällefors ligger närmast än så länge. Är så sjukt sugen på att sätta igång med en gång! :D

/ Stina!

Skifever

Var och jobbade idag, det var helt okey, jobbade med nya kocken som även hon heter Anna, rätt schysst dam som hade drivit ett ekologiskt dagis förut, jag gillart!

Åkte skidor på eftermiddagen, körde på alldeles för hårt då jag blev sur att en tjej i min egen ålder åkte om mig så jag hakade på, blev lite Per Elofsson känsla där ett tag, men jag kom tillbaka. Är sjukt stark i backarna men har alldeles för dåligt glid så jag ska glidvalla dom i morgon innan jag åker, blir nog tusen gånger bättre. Måste köpa nya, bättre stavar också.

Appropå skidor, i morgon är det sprinten och jag peppar sjukt hårt inför den! Björn Lind är tillbaka, dock inte i alla samma form som han var i OS men ändå, det ska bli sjukt kul att se hur det går för dom. Anders Södergren tog ju silver i massstarten igår vilket var sjukt kul!
Fan, jag saknar min gamla konfavän Ida när jag snakcar skidor, funderar starkt på att åka och hälsa på henne snart! Vi brukade ses så regelbundet förut, men nu vettetusan vad som har hänt.

I morgon blir det alltså skidor för hela slanten! Ska även kolla massa folkhögskolor till hösten så jag får det avklarat, har massa ideer så detta ska bli väldigt kul!

Nu ska jag sova !
Godnatter önskar Stinisen.

Håkan.

Har just kommit hem efter att varit på Håkan som spelade i Västerås hallen. Det var sjukt bra, jättebra, kanske bästa konserten jag sett med honom faktikst. Men det var jobbigt, ibland riktigt jobbigt.

"Jag kommer inte älska dig för resten av livet
Vill inte leva med tungan hängades utanför och tycka synd om mig själv
Jag kommer inte höra av mig igen och jag kommer inte ta skulden
Så säg det och få det gjort det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra nåt säger mig att du blir borta en lång lång tid"

För en lång, lång tid. En av höjdpunkterna tillsammsn med Brännö Serenad och Hurricane Gilbert, och inte att förglömma slutet som tonades ner i tonerna av Bara dårar rusar in.

Nu vill jag sova, i morgon ska jag jobba och ta tag i saker som jag behöver, lite smått och gott.

Lev väl / Stajnalajnen

Men gud, såg denna lilla annons på fejjan.
"Delta i spännande tävling och vinn ett års förbrukning av McDonalds hamburgare eller Coca Cola."

Så underbart! Alla måste ju verkligen vara med.!

Under mitt tunna skinn

Har just kommit hem, blandade känslor, men det är okey. Jag är mest av allt trött på nätterna och alla drömmar, drömmarna speglar det jag fruktar allra mest just nu, lägg av med det.

Ska snart åka till stan för att träffa fina vänner. Säga adjökens innan daniel försvinner till London, fasen vad jag vill följa med.

01:48

Vi har nyligen sett väldens sjukaste film vid namn Teeth, alltså, jag menar verklgen världens sjukaste film. Hah.



Det är nog dags att sova, bädda ner sig i soffan med alldeles för många godisar i magen. Det har varit en bra dag minsann och i morgon är det fredag.

Sylvester duschade idag förresten, det var en rolig syn han var helt löddrig, efteråt satte han på sig sin Hello Kitty tröja. (Sylvester är en katt, en naken sådan)

Niklas tror att det heter Gullhamster, inte Guldhamster. Hah.

Nu är det dags att sova.

/Stina


Nypan

Vi äter frukost, fikar med the, åker till Jönåker, sneglar in på JC, sjunger Barnatro, bastar, promenerar till Statiol, förlorar oss i vinet det vita, lyssnar på Patrik Isaksson och levar gott.! Här ska jag bo.

.....

Fy bövulen säger jag bara.. fy bövulen..

Jag har spridit lite värme,
jag har spridit lite frost,
jag är varken hjälten eller boven
jag är bara lite lost..

17:20, Måndag

Någonting att njuta av denna måndag, ny vecka, nya tag, typ.



Man vill ju bara dansa och åka till Afrika.


ÅHÅ!

Den här låten kom tillbaka till mig ikväll En av de finaste låtar jag någonsin hört. Tänka sig, vilka minnen! :)


Söndag

Sista anmälnignsdag till Högskoleprovet och jag har det gjort, jag tänker plugga till det även denna gången, dock lite mer än vad jag gjorde förra gången. (Ivan lille grisen, jag hoppas det är lugnt om jag håller din bok kidnappad en liten stund till?)

Peppt som aldrig förr har jag beställt en katalog med alla folkhögskolor, dags att söka som aldrig förr! I höst ska jag göra någoting rikigt kreativit och bra, jag är så himla taggad inför det.

Våren kommer att bli bra trots allt, jag och Fia ska börja med musiken en gång för alla, för vi kan visste! Fast vi själva säger åt åt själva att vi inte kan, men nu ska vi bevisa detta för oss själva.! Sådeså. Dessutom så tänker jag hälsa på Elin, min bortflugne syssling i Dublin, det måste bara göras. nu har det gått ett och ett halvt år och det har inte skett. Det finns visst saker att se fram emot, man måste bara se dom och skapa dom. That's it! Inte sant?

Närmast ligger en trip till Nypan på tidag, jobb i morgon och sen på Söndag ska jag och min kära syster på Håkan på Bombardier Arena.

En dag i taget och detta kommer blir  jättebra. Hur skulle det inte kunna bli det? Herregud.

Försent för edelweiss

Du säger att kärleken, aldrig var till för dig att du aldrig känt vinden, högt över trädtoppen
Du säger att den delar sig, vid kinden och blir hel igen, bakom dig
Och varje moln är trasigt, du räknar allt sorgligt natten lång, och hon du älskade en gång, och kanske älskar än.
Spelar det nån roll? Nej kanske ingen, kanske allt egentligen

Du säger "Har du tändstickor? Tillräckligt om om du vill bränna ner Stockholm"
och "Har du vin och sprit att det räcker att få hela fjärden full av sorger"
Allt är försent, försent för vin, försent för kärlek ren som snö, inatt finns ingen väg tillbaks.

Och du undrar vem som kysser henne nu
Och du undrar vem, vem om inte du Oh läpparna, du kallar dina
Det gör ont att veta, men lika ont att undra

Du säger "Har du tändstickor? Tillräckligt om om du vill bränna ner Stockholm"
och "Har du vin och sprit att det räcker att få hela fjärden full av sorger"
Allt är försent, försent för vin, försent för kärlek ren som snö, inatt finns ingen väg tillbaks, ingen alls.

Försent för edelweiss
Ingen alls

Detta är vackert.

Hade en fin kväll igår hos Karro med massa bra vänner, och hade även världens bästa fika med världens bästa Fia.!
Köpte ett par skor, jag tyckte jag var värd det.


Jag och Karrosmarro från gårdagen
   

         Skorna de fina


Niklas feelgood mail

Ibland blir man bara så himla glad och varm i hjärtat. Fick ett mail innehållande Ben&Jerrys i musikform, det är bara helt perfekt. Världens bästa morbror och världens bästa Angie.

Bruce Springsteen - This Life
Glasvegas - Daddy's gone
A Camp - My america
TomasAndersson Wij - So Long och Första maj i Piteå
Morrissey - Im throwing my arms around Paris
kent - på drift
Jocke Berg - Nått för dom som väntar

Kvällen är räddad och jag ser fram emot helgen och veckan som kommer.

Mitt piano är min allra käraste ägodel, jag förstår inte hur jag kunde bo i Göteborg utan att ens ha tillgång till ett piano, jag spelar varje dag, jämt, varje gång jag går förbi. Jag är så himla glad för att jag har musiken, vad skulle man annars göra? Idag tänker jag på filmen Once, se den. En film om musikens betydelse i två människors liv, helt fantastiskt och vackert.

Natten

Drömmen. Jag drömde att jag var i Australien, det var hemskt. Vi satt på en restaurang, jag Emelie (ezyme) och någon mer, och jag tttade ut över landskapet och uppcäkte att det låg gigantiska ormar och sov i alla trädkronorna. Jag fick panik och sprang ut i djungeln där Ivan var, han hade hittat sig en spökbjörn som låg och simmade i vattnet. Först såg den söt ut men plötsligt började den titta helt sjukt galet elakt på mig så jag fick världens panik! Så jag sprang iväg igen, bort från spökbjörnen och djungeln och alla ormar i träden.
Fy vad rädd jag var, jag hoppas att jag aldrg behöver träffa en spökbjörn igen.

California dreaming

Måste boka in en date med Fia och det är snarast.

The Scientist

Det blev en dag i pulkabacken på björnön, sjukt roligt, jag har inte åkt pulka på hundra år känns det som. Thiago var nog mest road av alla eftersom det var första gången han ens såg snö.

Åkte sen hem till Emelie, drack the åt massa choklad, IGEN, och pratade i flera timmar, guld värt! Åkte hem i natten, så sjukt rogivande. Ensam på vägarna med Chris Martin i högtalarna, han sjöng om att vilja spola tillbaka tiden till början, om att känna att man går runt i cirklar och känns den där känslan om att det är svårare än vad man någonsin trodde. Det låter så himla bra, och rätt.

I morgon ska jag åka en vända i spåret, känna att jag tröttar ut mig totalt, sjutk skönt. Jag verkligen älskar att åka längdskidor, hur tråkigt det än låter så är det ett av dom allra roligaste träningsätten. (typ den enda roliga förutom ridningen då)

På fredag kommer nog Per-Fredrik himself förbi en sväng, ser fram emot det besöket! Kommer bli guld!!

Vissa stunder känner man sig oövervinnerlig, ikväll var en sådan stund.

/ Stinapina den fina som aldrig slutade flina.

List of demands

Sitter och har äntligen funnit ro att plugga, har skrivit klar en artikel om katolska präster som förnekar förintelsen, det är lite skumt men jag fick ihop en artikel i alla fall.

Nu ska jag snart iväg och åka pulka med Emelie, Thiago, Alina och lite andra folk typ Emelies mor, moster och kusin. Det ska bli nice, iband blir man galen av att gå runt hemma i cirklar, känna uns av orohet, ovisshet och lite sånt.
Nu ska jag äta upp min choklad, igen. Vill inte ens tänka på hur mycker choklas jag proppat i mig, men det känns som det läker lite.

Jag är så himla inspirerad, jag vill skapa musik mer än någonsin.! Lyssnar på Robyn och Jenny Wilsons version av List of demands, jag gillart.

En annan grej, jag tog spruta igår, efter många om och men. Men nu någon äntöigen tagit mitt problem med spruträdslan på allvar så jag ska få börja en behandling med hyponos och grejer, det känns jätteskönt måste jag säga.

Jag är så himla sugen på lasange hela tiden också, måste vara det godaste man kan äta, näst efter fruktsallad med lite honung på!

Puss och knorr.

Himla tisdag.

Rymmer nog iväg en liten sväng till Nypan, miljöombyte är nog bra för själen. Planerar även in en resa till Göteborg i mars, jag längtar verkligen. De e så.!

Nu ska jag snart till farbror vit för att få mitt första stick i armen! Fy bövulen säger jag bara, men det ska nog gå bra!

Tjenare hej.

Muffins

Tur att det finns muffins och att det finns ugnar så man kan baka muffins. The är också en bra uppfinning, kanske världens bästa utan tvekan. Fast mest tur är att det finns vänner här i världen, så jävla bra!

Tjaba.

Fine line

It was like too much coffee
We'd been up for days on end
But now it seems we've lost it
I don't know where or how or when

If I could have those days again
I think i'd do things just the same

'Cause it's a fine line, a fine line
Between pleasure and pain
If just for one night
Hold tight
And save me again
I just want you to know
That it's hard to let you go
'Cause it's a fine line
Between pleasure and pain

We were perfect lovers
You'd be Bobby, i'd be Pam
Bobby found another
So he told me second hand

But if I could have those days again
I think i'd do things just the same

'Cause it's a fine line, a fine line
Between pleasure and pain
If just for one night
Hold tight

And save me again
I just want you to know
That it's hard to let you go
'Cause it's a fine line
Between pleasure and pain

I could smooth things over
God knows i know how to act
I'll love you like i mean it
Why can't you love me back?

'Cause it's a fine line, a fine line
Between pleasure and pain
If just for one night
Hold tight
And save me again
'Cause it's a fine line, a fine line
Between pleasure and pain
If just for one night
Hold tight
And save me again
I just want you to know
That it's hard to let you go
The fondest memories, they say,
Is what remains

It's a fine line
Between Pleasure and Pain

.....

No more to say.

Stöten

Ska iväg och jobba en sväng nu innan det bär iväg till fjällen! Är riktigt taggad nu, allting är färdigt och i morgon är jag ute i backen och far, grymt! Hela släkten skall med, bara Ivan the löv som inte kan följa med pga sitt pluggeri så honom saknar vi såklart!

Att åka till Gula Hästen och jobba känns lite kosntigt men det blir okey, pegnar rullar in som de ska..

Tjarå! / StinaPina den Fina.

VISAN

Jag kom över denna text av en slump! Kännde på en gång att fan vad vi försökte komma på hela texten till den en dag på Intermetra! Det vad jag, Clara och Karin vill jag minnas, kanske någon mer typ Ellen. Sak samma, här är texten i alla fall! Ett år senare.!

vart ska du gå min lilla flicka?
- jo jag ska gå å hämta dricka!
åt vem då min lilla tärna?
-åt vår get som heter Stjärna!

Får jag följa med, får jag följa med?
-Ja det får du gärna! '

Får jag följa med, får jag följa med?
-Ja det får du gärna!

En annan grej! Såg den där filmen med Leonardo DiCaprio och Kate Winslet igår, den där nya alltså, inte Titanic! Men fy tusan vad den inte var bra, nej vi var tre i salongen, jag, Madde och en till. Dom i kontrollrummet väsnades och slog med en skiftnyckel, det var nog det mest spännande som hände under filmen. Tråkig var den, drama drama drama drama, alldeles för mycket drama! Till och med så att JAG tycker att de blev för mycket drama. Jösses.

11:51

Helgen har varit förhållandevis bra, mycket sidåkning, träningsvärk, plugg och planering inför resan till stöten som äger rum på onsdag.
Sitter i detta nu och lyssnar på Ebbots ljuva stämma, tonight, en fantastisk låt. Håller på och förbereder mig inför min redovinsning klockan 13, känns sådär, jag har inte gjort en muntlig redovisning sen jag vet inte när! Och denna ska äga rum via telefon vilkrt känns väldigt främmande, tränade genom att redovisa för Ivan igår så nu känns det helt okey ändå. ;P

Veckan kommer nog att gå väldigt fort, måste hinna med en massa innan vi åker på onsdag, hela släkten ska upp till stöten för att åka skidor och ha det bra. Ser verkligen fram emot detta. Kommer hem igen sen till söndagen, kommer då vara lagom mör kan jag tänka mig.

Nu ska jag se till att träna lite mer på min redovisning om Edgar Allan Poe. Fy sjalingen vad jag kommer bli lättad när det är över.

Senare idag ska jag träffa Madde, det kommer bli jättefint, en heldag ala Madina Stilene like the old times.

/Stina.

RSS 2.0