23:06

Det blåser kalla vindar i göteborg i natt.
Har placerat mig på kökssoffan med en stor kopp the.
Tända ljus och lisa ekdahl. "Olyckssyster" går på repeat.
Här skulle jag kunna ligga hela natten..


23:06

Det blåser kalla vindar i göteborg i natt.
Har placerat mig på kökssoffan med en stor kopp the.
Tända ljus och lisa ekdahl. "Olyckssyster" går på repeat.
Här skulle jag kunna ligga hela natten..

/Stina.


Elinfest vol. X

Fick vara med om min livs första Elinfest i fredags! Det var en höjdare på alla dess sätt och vis. Nu ser jag bara fram emot fler fester i samma klass. Hade skjukt roligt och alla människor var så fruktansvärt trevliga. Sällan man är på en fest där alla, och jag menar verkligen ALLA är sjukt öppna och trevliga. Kände endast 4 st innan men det kändes som att man var bland folk man kännt jämt. Nåväl. Det var en kanonkväll.
Jag och Jocke avlägsnade oss dock vid ett-tiden medan de övriga fortsatte, de sista gick tydligen hem vid sex ï går morse.

Lite bilder från kalaset:










BULLFEST!

Bullfest bullfest hela dan!!
Har gjort tre degar, en vägrade att jäsa så jag tog och gjorde några fina bokstäver till min kära sambo.
Nu finns det 36 bullar på Gregorianskagatan 95 om någon är sugen.





Bullpresent till Elin från Stina!


10:35

Vaknade i vanlig ordning klockan 07:57 av att det börjades att borra i fasades, snart ballar jag ur på detta! De skall dock vara klara med detta denna veckan sägs det men det tvivlar jag starkt på. I morgon är det ferre och det vore nice om de kunde lägga ner det här med byggnadställnignar och skit tills dess så man kan använda balkongen normalt.

Har fått några uppgifter jag skall lösa under dagen.
- Ringa folktandvården i Hallsta för att ta bort mig ur systemet. DONE
- Ringa banken och kolla hur mycket vi kan tänkas få låna
- Köpa lila ballonger till morgondagen
- Baka bullar

Detta skall utföras innan fem då Elin kommer hem. Bra det, jag behöver saker att uträtta nu när jag inte jobbar någonting denna veckan.

Ikväll blir det slutspurt med lägenheten så det blir snyggt tills i morgon. Garderodsdörrar skall målas och det skall städas!

I morgon kommer världens bästa Fia hit!! Jag är så fruktansvärt glad för det! Då ska vi partaja, jag och gullet.


Avslutningsvis skall ni få en liten låt att peppa upp till så här i hösten:

spotify:track:2WmC4RGB4bDAkN81j4RIwP


18:45

Har varit hemmafru idag. Städat lägenheten efter mitt målande, hann klart även med hallen i morse så Elin fick en glad överraskning när hon kom hem.

Nu håller jag på att baka bondkakor och ska snart göra mig klar inför kvällens biobesök.

Blev sådär jättesugen på stuvademakaroner idag igen så det blev det med sojakorv och morot till lunch. GOTT!


Höstmys.

Nu är hösten här och jag känner att det är riktigt nice. Jag har just st'dat utan det sista av målar grejerna, duschat, diskat och stoppat in två filmöjlkslimpor i ugnen. Stina är tillbaka och blir baksugen framåt natten, jag gillart. Kommer bli en jävla massa brödbak nu i höst känner jag.

Nu är vardagsrummet vitt i alla fall, dock inte lite granna längs taket på ena väggen. Detta pga att jag inte når trots att jag har stege! Jag brukar alltid nå överallt men inte här. Elin får hjälpa mig med det i morgon när hon kommer hem från jobbet. Hade dock velat överraska henne med ett färdigmålat vardagsrum när hon kom hem efter att ha jobbar natt, men icke. Jag var för kort!

Fick besök av min älskade och Stella en sväng. Det fyllde mig med energi, kände mig hel igen.
I morgon ska jag heta Jessica och gå och bio med Computer City. Ska bli nice. Flickan som lekte med elden skall det bli tydligen. Blir bra

Har druckit otaliga mängder av kanelthe med ingefära ikväll. Min favoritdryck just nu. När jag börjar dricka the dygnet runt och lägger kaffet på hyllan märker man att det är höst. Gött.

Nu längtar jag till julen. Ett ämne som kommer upp någongång varje dag på ett eller annat sätt.
Just nu är jag väldigt sugen på en liten jul i Göteborg. Vi får se hur det blir. Beror mest på hur min karl jobbar.
Fan vad jag måste lägga ner jullängtan, den kommer tidigare och tidigare varje år. SKÄRPNING!
Men å andra sidan så är det gött att längta till någonting.

Nu ska jag fortsätta att njuta med mina ljus.

Herrå.


22:42

Måndag idag, sov med världens bästa öronproppar så jag vaknade inte av att hantverkarna började i morse. Happy times!
Slängde ihop lite bröd i morse, blev över förväntan och verkligen jättegott. Är inne i en brödbakarperiod känner jag, jävligt nice. Sen blev det jobb och nu vankas det målning på Gregorianskagatan 95. Väggar skall målas vita.


00:12

Turbulent avslut på en bra helg. Är nu helt inflyttad hos Elin, ska organisera mig i morgon, styra upp allt med mina saker osv. Kommer känna skönt med en hyfsat fast punkt nu ett tag framöver.

Fredagen tillbringades hemma hos Clara och Johan Friman, det var jävligt nice. Linnea och det nya tillskottet KroatMartin var också med så det var en jävligt nice kväll. Rio rio lite senare, det var sådärgött så jag drog hem efter en halvtimma kanske. Möttre Johanna och Julia utanför, gjorde sällskap med Johanna till vagnen, så sjukt fint att se henne igen! Gullet.

Lördagen tillbringades med Jockes jobbarkompisar, folköl och xbox hos herr Dahlgren Mikael.

I natt drömde jag att jag kånkade mina saker upp för en backe. Jocke drömde att han blödde näsblod.
Idag har jag (och min man) blivit tvungen att kånka iväg alla mina saker hem till Elin och Jocke blödde näsblod. Galet.

Nu till veckan vankas det en dags jobb, illa illa, måste jobba mer än så.
Sen blir det förberedelser inför fredgens festligheter i Elins ära. Fia kommer till helgen också vilket gör mig så förbannat glad! Finner inga ord! HURRA!!
På söndag ska jag och Jockemannen min på visning på en trea i Gamlestan. Huset ligger mitt emot min gamla balkong, ska bli nice. Lägenheten är fantastisk. Jisses.

Just nu är jag otroligt tacksam för alla mina fina vänner som ställer upp för mig till 100%. Så galet tacksam är jag även för att få vara med världens fantastiska man som verkligen visar att han älskar mig varje dag. Svårt att inte älska sina nära och kära, underbaringar.
Saknar min syster idag.

Nu ska jag sova.
Kommer att sova gott. Har unnat mig ett varmt långt bad samt en ansiktsmask ikväll, det var jag värd. Samt en ruta choklad.

Kyss och kram. Hejdå.

FREITAG!

Helgen börjar iag, har jopbbat hela veckan vilket har varit väldigt skönt. Idag är jag dock ledig och det känns rätt göttigt det med. Ska snart bege mig till Backaplan för att köpa dator sen vidare till Hisingen för att förtära bärsen med Clara och Linnea plus kroaten och ev Kelly om jag har förstått det hela rätt. God plan!

Håller på att steka två kikärtsbiffar som jag ska slänga i mig innan jag beger mig, har fan inte råd att äta ute och jag kommer inte åka hem innan jag skall iväg sen igen. Eller vadå hem? Jag har inget hem egentligen.
Är hos Jocke nu i helgen och ska återvända till Elin på söndag, då blir det storkok och alfapet!

Fredag är GÖTT!

Jag är totalt pank just nu men jag har kommit fram till att jag är värd fem öl (små) ikväll samt en utekväll. Och sen är jag nog värd en lila kjol och några strumpbyxor.

TJARÅ!

22:52

Fick sällskap över natten i form av min man vilket var väldigt välkommet. Kändes lite om att vi inte setts på evigheter fast det bara gått ett dygn, herregud.
Blev en dag på jobbet, 13-21. Gick segt idag verkligen, får i alla fall jobba dagtid i morgon vilket kän ns göttigt.
Har också en fantastisk matlåda att se fram emot!!
Slängde nyss ihop ett antal kikärtsbiffar, fyfaen vad bra dom blev. Dessa skall stoppas ner i matlåda och tas med i morgon. Längtar redan till lunchen!!

Recept:
En burk kikärtor
Ett ägg
Lite överblivet ris
Keso
Solrroskärnor
Lite mjöl
Salt
Vitpeppar
Chili
Spiskummin
Salvia
Balsilika

BLANDA, STEK OCH ÄÄÄT!! Underbart. Svär.

Alfapet

Kan vara ett av världens bästta spel. Det blev en omgång efter jobbet med Jocke och Elin.

'

Elin vann även ikväll, vi spelade i måndags också, d vart det dock sjukt jämnt mellan mig och Elin nu vann hon överlägset och jag kom på en fin andraplats.

 

Nu ska jag bege mig till Jocke en sväng som är hemma med sjuk Stella.

sen: JOBBÄ


10:25

Måndag och jag börjar jobba idag. Ska bli skönt, jag behöver det.
Ska träffa Emelie en snabbis först, innan hon flyr stan igen.
Nu ska jag laga matlåda, sojakorv och stuvade makaroner. GOTT!!

12:43

Fredag. Sov alldeles för länge så det blev ingen stpringtur, har jag inte tid med. Fast jag kanske är värd en vilodag? Vi bestämmer det.
Ska snart iväg till Elin med mitt liv, ska skyffla in mig där ett tag var tanken. Blir bra.

Sitter och drömmer om en bostadsrätt. Högt till tak, mysigt kök, stort varrdagsrum och stort sovrum samt en lagom stor barnkammare till Stella. Badrum med badkarl och dusch, två handfat och golvvärme. Hela lägenheten har gammalt fint trägolv och gärna en kakelugn i sovrummet. Ikväll ska vi vinna 150 miljoner så vi kan förverkliga våra drömmar. Känns som en bra plan måste jag säga.

I morgon kommer Elin och Anders hit för lite vin och spel. Innan det ska vi ner på stan för att leta kläder och sällskapspel. TP och Alias skall inhandlas, bra investering!

Börjar jobba på måndag, känns otrolgit skönt, jag behöver det. Har varit arbetslös i en månad och det är en månad för mycket. Får panik av att gå hemma.. Intermetra, I'm back.

/S

10:52

Dagen har börjat bra. Var ute och srang en runda innan frukost, andra gången denna veckan så jag blir lite imponerad av mig själv. Bara att fortsätta såhär så blir det asbra.
Har haft lite beslutsångest angående min boendesituation. Just nu befinner jag och min 50kilospackning hos Jocke i Kortedala.- En lägenhet i Linne väntar på mig i morgon, men så har min kära vän Elin erbjudit mig att bo hos henne två stationer härifrån. Vissa skulle nog tycka att jag är jättedum som troligen kommer att välja  Kortedala framför Linne. Men efter att ha övervägt fram och tillbaka så har jag fkatikst kommit fram tilll att jag hellre bor ihop med Elin ett tag och har allting längs samma linje, jobb, Jocke och hem. Blir bra det där, dessutom är det trevligare att springa runt i Kortedala om mornarna än i Linne. Jag är lite folkskygg när jag motionerar.

Nåväl.
Nu ska jag ta en dusch och sedan styra upp mig lite, städa lite och sen åka in till staden för att träffa Clara. Kommer bli bra.
Gårdagen var ritkigt bra den också, var på Backaplan i fyra timmar med Elin, Backaplan är underksattat ändå.

Hejdå!

Update

Lämnar Karlstad i morgon vid tiotiden, tar buss till Örebro där en lunch med Madde väntar. Jävligt nice måste jag säga, så hinner jag med ett besök där innan jag flyttar ner.
På lördag skall jag fynda på loppis i Haga! Har hunnit med att fynda lite i Säffle och här i Karlstad. 2 kg garn, två burkar, tre par stickor och en plånbok. Var i säffle igår, kollade in Jeffs nya hem där han håller på att renoverar, kommer bli jävligt nice när det blir klart! Är jag helt övertygad om. Hann med en kopp kaffe också, det måste man ju när man är i Säffle.

På måndag tar jag mitt pick och pack och åker till Göteborg, min nya hemstad. Ska skyffla in mina grejer i lägenheten i Linné. Det är inte färdigrenoverat så jag får bo hos karln i en vecka eller så, inte mig emot såatte.
Kommer bli grymt detta, det känner jag. Just nu är jag trött på mitt zigenarliv, jag vill stadga mig och skaffa mig ett hem. När jag gjort det kan jag slappna av, äntligen. Hoppas det blir snart. Det behövs. ''

Just nu går alla mina tankar till min älskade vän som jag blir orolig över. Ogillar. Saffran saknar dig och så. Alla ska må bra och vara friska hela tiden, det vore det bästa.

Nu tack och godbajs. HEJDÅ. Bygg en grotta.

RSS 2.0